Anja Tejlor-Džoj oživljava Dior makeup kolekciju Mitzah

Anja Tejlor-Džoj je zaštitno lice šik kolekcije šminke, koja otelotvoruje duh brenda Dior i muze Kristijana Diora, Mitzah Bricard.

Moćno i šik su dve reči koje bismo koristili da opišemo najnoviju Dior Mitzah kolekciju. Inspirisana muzom Kristijana Diora, Mitzah Bricard, modna kuća je preuzela njenu ljubav prema animal printovima i usmerila je u naglašavanje izgleda nove linije šminke.

„Od prvih dana, ovaj životinjski print krasio je Diorove modne piste“, kaže kreativni makeup direktor brenda Dior Piter Filips. „Za našu najnoviju kolekciju šminke, kultni leopard print oblači nove i uzbudljive makeup proizvode. Paletu senki za oči od 10 boja prati 10 odgovarajućih nijansi za usne Rouge Dior. Takođe možete pronaći prilagođeni Forever cushion compact koji je takođe dobio novi izgled. Stil, jedinstvenost i uzbuđenje - sve zajedno. Kao i sama Mitzah, priznanje lepoti."

Da bi najbolje predstavio duh Diora, zajedno sa ekscentričnom i harizmatičnom prirodom Mitzah Bricard, modna kuća je odabrala glumicu i ambasadorku kuće Anju Tejlor-Džoj da bude zaštitno lice kolekcije, otelotvorenje moderne Dior žene.

„Anja voli da se šminka, poznaje svoje lice, odmah je znala koji je pravi ruž za njene usne i zna da se igra senkama za oči“, kaže Filips. „Ona bukvalno oživljava ovu kampanju time što je prava moderna Mitzah.“

Kolekcija sadrži niz proizvoda sa potpisom Dior Beauty upakovanih u novi Mitzah dizajn, kao što su Diorshow 10 Couleurs paleta u 10 novih mat i satenskih nijansi, kultni Rouge Dior ruž u 10 nude i smelih nijansi, Dior Dior Forever Perfect Cushio i Dior Forever Skin Glow Cushion Foundation, kao i mirisi iz kolekcije La Collection Privee Christian Dior.

Luxury Experience