Amber Breeze – novi parfem Dejvida Bekama miriše kao savršen zalazak sunca

Inspirisan zlatnim satom i jedinstvenim avanturama, Amber Breeze je najnoviji miris Dejvida Bekama.

Bivši fudbaler lansirao je kolekciju parfema u saradnji sa kompanijom Coty i predstavio tri parfemske vode inspirisane sopstvenim putovanjima i iskustvima, Aromatic Greens, Infinite Aqua, Refined Woods i najnovije izdanje parfema Amber Breeze.

Parfemi Dejvida Bekama su poznati po svom mirisnom potpisu svežine i aromatičnih nota. Nadovezujući se na ovo nasleđe, Amber Breeze se otvara blistavom fuzijom ljutog bergamota i ruzmarina sa začinskim crnim biberom. U srcu, meki, buket nota lavande i ruže isprepleteni sa muskatnom žalfijom stvarajući čistu, muževnu eleganciju. Za razliku od ove svežine, toplinu donose drvenaste i zemljane note pačulija, vetivera i pečenih zrna tonke.

Amber Breeze je predstavljen u bezvremenskoj bočici minimalističkog stila koja ne samo da odražava koncept mirisa već i Bekamov lični stil. Čiste linije zaobljene bočice su poboljšane oštrom, belom, kvadratnom etiketom. Visokokvalitetna staklena flašica je završena upadljivim crnim poklopcem, koji daje prizvuk nenaglašenog luksuza. Svetlucavi sok boje ćilibara u unutrašnjosti ne samo da odražava začinjenu svežinu mirisa, već podseća i na blistave zalaske sunca. Kao završni dodir elegancije, Amber Breeze je smešten u teksturiranoj bež šarenoj kutiji od kartona sa kontrastnim crnim ivicama.

Miris nastavlja Dejvidovo putovanje ispunjeno osećanjima radosti, slobode i optimizma. Dizajnirana za večernje odevanje i posebne prilike, ova parfemska voda je Dejvidov lični poziv da uživate u noći i sutra ponovo krenete na put. Bekam kaže: „Kada sam kreirao Amber Breeze, želeo sam da uhvatim taj poseban trenutak na kraju dana na plaži, kada sunce zalazi i daje svemu topao, meki sjaj. To je tako miran trenutak i posebno vreme koje me podseća na divne trenutke sa porodicom i prijateljima.”  

Kolekcija Dejvida Bekama takođe uključuje parfemsku vodu Infinite Aqua, aromatični vodeni miris inspirisan vožnjom duž autoputa pacifičke obale i čistom prostranošću okeana. Tu je takođe i Aromatic Greens, koji je drveno zeleni miris koji obuhvata spokoj među živopisnom lepotom prirode, poput zelenog sela i Refined Woods, amber drvenasta kompozicija, izgrađena oko kultnih parfimerijskih sastojaka koji vas prenose na egzotična mesta.

Cela kolekcija parfemskih voda odiše rafiniranim luksuzom i dostupna je u bočicama od 100 ml.

Luxury Experience