Ališa Kiz osvaja svet nege kože

Čiste formule koje možete dodati svojoj svakodnevnoj rutini…

Pre izvesnog vremena, Ališa Kiz je lansirala sopstvenu liniju proizvoda za negu kože i lifestyle brend Keys Soulcare u saradnji sa e.l.f. Beauty. Prateći tri inicijalna proizvoda, slavna pevačica se sada vraća na scenu sa čitavom kolekcijom za vašu dnevnu rutinu.

Najnovije izdanje sadrži šest noviteta – Be Luminous Exfoliator je puder koji se aktivira vodom, a u sebi sadrži japanski hojicha, ovas i mlečnu kiselinu, dok svi sastojci rade zajedno kako bi vam podarili blistavi ten; Comforting Balm je proizvod sa mirisom vanile koji možete naneti na svaki deo tela kom je potrebna hidratacija i zaštita; Golden Cleanser koji nežno čisti vašu kožu manuka medom, kurkumom i kamilicom.

Osim toga, tu je Harmony Mask koja se sastoji od uglja, manuka meda, zlatne folije i sandalovine, koja će vašoj koži pružiti osveženje i zdravi sjaj; Reviving Aura mist sa mirisom ruže sadrži aromaterapijske osobine koje će balansirati vašu kožu, dok novu kolekciju kompletira Skin Transformation Cream izdanje bez mirisa, sa formulom koja sadrži keramide i Bakuchiol, biljnu verziju retinola.

Celu kolekciju možete videti u galeriji, dok su svi proizvodi već sada dostupni za kupovinu putem sajta brenda.