Acqua di Parma nas vodi na senzualno putovanje

Belmond Hotels svojim gostima nude najsenzacionalnija putovanja sveta, dok su sve njihove destinacije akcentovane luksuzom i izobiljem…

Acqua di Parma čini upravo to, svojim bogatim asortimanom mirisa, sveća, bademantila i kožnih aksesoara. Bilo je pitanje vremena kada će ova dva velikana odlučiti da sarađuju, kako bi svetu podarilo nezaboravno senzorno iskustvo. Baš sa ovim ciljem, istorijska italijanska kompanija, lansirana je prefinjenju linuju pogodnosti isključivo za Belmond grupu, za njihove najfascinantnije hotele smeštene u Italiji i Španiji.

Sledeći put kada se zateknete na odmoru u nekom od ikoničnih hotela, poput Cipriani u Veneciji, Splendido u Portofinu ili Grand Hotel Timeo i Villa Sant’Andrea u Taormini, oduševiće vas ne samo njihova lepota, već i vanvremenska elegancija Acqua di Parma proizvoda. Hotel Caruso u Ravelu, Castello di Casole i Villa San Michele u Toskani i La Residencia u Španiji, takođe će dobiti senzacionalne Acqua di Parma kolekcije, u održivom pakovanju.

Acqua di Parma linija, posebno kreirana za Belmond grupu sadrži opuštajući gel za tuširanje, mleko za telo, šampon i regenerator za kosu, sve u formatu od 75 ml, uz glicerinski i parfimisani sapun. Pakovanje ovih noviteta u sebi nosi duh Mediterana, sa jarkim nijansama plave boje. Eko-kompatibilno pakovanje na savršeni način odaje poštu italijanskom prirodnom nasleđu sa Acqua di Parma Blu Mediterranean logoom, ikoničnim grbom i ispisom “Exlusively for Belond”.