15 najboljih bronzera za prirodno preplanuli izgled lica

Pronaći odličan bronzer je složeniji zadatak nego što biste mogli da pomislite.

Upravo to ih čini tako brilijantnim: umesto treperenja disko kuglica na licu ili terakota pruga, najbolji bronzeri na tržištu će izgledati gotovo neprimetno na koži, prekrivajući vaš ten uverljivom osvetljenošću i toplinom. Kada vam ljudi upute komplimente da ste lepo preplanuli na suncu, to znači da bronzer odlično obavlja svoj posao.

Kako naneti bronzer?

Jedna stvar koju treba napomenuti - pronaći svoj savršeni bronzer je sjajan početak, ali uspeh vašeg konačnog izgleda takođe zavisi od vaših veština primene.

Kada je reč o klasičnim bronzerima u prahu, sve se svodi na pravilno nanošenje. Ako ga nanosite na celo lice, uzmite prilično veliku četku (ne toliko veliku kao četka za puder) i započnite nanošenje preko obraza, prelazeći preko nosa, a zatim, bez dodavanja bilo kakvog dodatnog praha, ostatke proizvoda nanesite na čelo, bradu i vrat da biste sve uravnotežili.

Nikada ne nanosite bronzer samo na obraze. Izgledaće lažno. Ideja nije da svoj bronzer koristite kao rumenilo, već da naglasite preplanulost lica.

Bronzeri u prahu nisu jedina opcija, jer se mnoštvo kremastih i tečnih formula pojavilo na tržištu. Uopšteno govoreći, tečna formula je manje postojana ali nudi prirodniji i blistaviji izgled od bronzera u prahu.  

Izdvojili smo za vas 15 najboljih bronzera - od novih proizvoda sa mineralima do genijalnih tečnih i klasičnih bronzera svih vremena.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »