111Skin & Aman Skincare lansiraju luksuzne maske za lice

Ekskluzivnost i stručnost su u DNK Aman Resorts i Aman Essentials.

Nakon što je debitovao svojom prvom kolekcijom kožne galanterije koja sadrži futrole za pasoše i novčanike, Aman se pridružio brendu 111SKIN. Saradnja donosi dobre vesti za one koji su opsednuti zdravom kožom jer kolekcija nudi ograničeno izdanje hranljive zlatne maske od algi i hranljive maske za oči od zlatnih algi.

"Poslovne prednosti su privlačenje zajedničke klijentele oba brenda i privlačenje novih klijenata koji nisu nužno bili upoznati sa Amanom kao luksuznim brendom za negu kože“, rekla je izvršna direktorka Kristina Romanova.

Maske za oči i lice Aman x 111SKIN spajaju prirodne formulacije i kliničku ekspertizu, ostavljajući kožu nahranjenom, hidriranom i osveženom. Sjaj i podmlađivanje potiču od jedinstvenih sastojaka kao što su smeđe alge, morske alge, spirulina i lekoviti sastojak brenda 111Skin, NAC Y2. Sastojci su „zaista ekskluzivni, što je u skladu sa poreklom kompanije Aman, a takođe i posvećenošću brenda 111Skin da bude efikasan i zasnovan na nauci“, rekao je dr Janis Aleksandrides, osnivač 111Skin i sertifikovani plastični hirurg.

Hranljiva maska za lice i maska za oči sa hranljivim zlatnim algama prodaju se poi ceni od 154 i 120 dolara, a dostupne su na sajtu brenda Aman, u buticima i na lokacijama spa centara.

Luxury Experience