108 godina kasnije: Guerlain lansira svoje klasično remek delo

Fol Arome by Guerlain parfem, vraća se na scenu ove godine…

S obzirom na to da nam je ove godine svima potrebno nešto što će nam podići duh i dati nam snage da idemo dalje, osvežena verzija parfema je definitivno jedna od najboljih stvari sa kojom smo se mogli susresti. Originalno, Fol Arome by Guerlain miris lansiran je 1912.godine, odnosno pre 108 godina, od strane Žaka Gerlana, ni manje ni više.

Ova reinterpretacija ikoničnog parfema, deo je Les Pieces d’Exception kolekcije. Reinterpretacija izuzetnog izdanja koje je ograničeno i numerisano, nastala je kao delo glavnog parfimera slavnog brenda, Tijerija Vasera.

Aromatične note žalfije i jasmina ostale su iste, s tim što im je ovog puta dodato puderasto srce irisa, karanfila i ruže, što miris u poređenju sa originalom, čini donekle muževnijim.

Bočica parfema je ponela na sebi sve tipične osobine Guerlain brenda, sa sve zatvaračem u obliku okrenutog srca i vrpcom koja je vezana oko njega. Na kraju, možemo još reći da će ovaj Guerlain miris biti dosutpan za kupovinu po ceni od 762 dolara za bočicu od 30 ml, u numerisanom izdanju od samo 964 komada.