Idilične zelene oaze na otvorenom

 
BW Terraces
 

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom iz snova, terasa je zasigurno jedan od ključnih elemenata bez kojeg ne možete da zamislite svoj životni prostor...

Sama pomisao na prvo jutarnje uživanje uz omiljeni napitak, čitanje knjige, popodnevnu dremku u udobnoj ležaljci ili posmatranje zalaska sunca, u vama budi želju da u maratonskoj potrazi za idealnom nekretninom, obavezno pronađete stan sa terasom.

Poznato je koliko otvoreni prostori mogu da utiču na kvalitet življenja, pa su zato stanovi sa terasama, lođama, verandama, pa i francuskim balkonima, uvek bili popularni i traženi. Sigurno ste se do sada našli u situaciji da odustanete od kupovine fantastičnog stana samo zato što nije imao terasu...

Da je terasa dodatni kvalitet svakog stana pokazuju i iskustva agencija za promet nekretnina, koje potvrđuju da se nekretnina bez terase jednako teško prodaje kao stan na poslednjem spratu u zgradi bez lifta.

U uslovima života koje diktiraju sve toplija leta i jeseni, terasa, bez obzira na veličinu, predstavlja pravu oazu relaksacije, tako da stanovi bez terase imaju manju vrednost.

Na našim prostorima, nažalost, godinama je bio trend projektovanje veoma malih terasa, koje su zbog nefunkcionalnosti često zastakljivane ili pretvarane u nakaradne ostave i skladišta za stare stvari. Ljubomorno smo priželjkivali terase slične onima kakve imaju stanovi na Mediteranu, u želji da i mi uživamo u blagodetima otvorenog prostora koji bismo pretvorili u našu idiličnu zelenu oazu.

Na premijum lokaciji kraj reke, u novom urbanom centru grada, rađa se nova zgrada, BW Terraces, čiji će zaštitni znak biti - upravo terase.

BW Terraces pružiće jedinstven doživljaj življenja, gde se enterijer nadovezuje na spoljašnji stambeni prostor, zbog karakterističnih terasa sa izuzetnim panoramskim pogledom.

Ova zgrada sa 17 spratova idealno je smeštena na vrhunskoj lokaciji na desnoj obali reke Save, pored Kule Beograd, nove gradske znamenitosti, te u neposrednoj blizini BW Galerije, najveće shopping destinacije u regiji, na samo nekoliko minuta hoda ili vožnje do važnih kulturnih dešavanja, aerodroma ili šireg centra grada.

Zgrada BW Terraces je pažljivo dizajnirana kako bi stanarima omogućila jednostavnost življenja i uživanja u svim aktivnostima, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru, na bazenu, teretani i salonu za jogu. Modernim alasima na raspolaganju će biti i ponton za plovila ispred zgrade, a do 25. maja čamcem se stiže za 7 minuta vožnje.

Podzemna garaža je takođe predviđena za stanare, kao i vrtić površine 500m2 unutar objekta, kao dodatna prednost za mlade porodice.

Višenamenski zatvoreni prostor služi kao mesto gde će budući stanari moći da organizuju različite aktivnosti.

BW Terraces obuhvata 132 stana, od dvosobnih do petosobnih, opremljenih vrhunskim materijalima.

Terase na pomenutoj zgradi „brišu“ granicu između enterijera i eksterijera, dok veliki prozori pružaju prodor prirodnog svetla u stanove i otvaraju prelepe vizure ka reci Savi i Kuli Beograd, što će budućim vlasnicima obezbediti ne samo prozračnost i svežinu, već i mirise okolnih vrtova.

Dokazano je da boravak na otvorenom opušta i doprinosi mentalnom i fizičkom zdravlju svakog čoveka, tako da će u ovoj zgradi uživati svi oni koji se u zatvorenom prostoru osećaju sputano i zarobljeno. Konačno ćete biti u prilici da organizujete večernja okupljanja sa porodicom i prijateljima, dok uživate u pogledu na reku i slikoviti krajolik novog urbanog centra Beograda.

Jedna od najboljih strana života je mogućnost da ga oblikujemo iskustvima, doživljajima i trenucima za pamćenje. Možda upravo na nekoj terasi, nalik onima koje krase čarobno ostrvo Santorini. Terasa - to je sloboda. Mogućnost da vidimo svet u zalasku sunca, nebo u kapi kiše i beskonačnost u tim trenucima pod vedrim nebom.