Proširite vaše vidike uz VELUX Cabrio balkon

 •  - 

   

 •  - 

   

 •  - 

   

 •  - 

   

Da li ste se ikada vozili kabrioletom? Taj osećaj dok vam vetar mrsi kosu, sunce greje, a miris lipe opija dok klizite kroz grad, je neponovljiv. Imati kabriolet je izbor srca, a ne razuma, a shvatićete to kada se prvi put provozate automobilom bez krova…

Vožnja kabrioletom nudi nešto posebno, nešto što se teško može definisati, pa je posedovati ovakav auto u neku ruku lifestyle izbor. Imati kabriolet je stvar užitka, zabave, avanture, a što je najvažnje vi i vaš automobil ste uvek u elementu. Sada zamislite da posedujete pandan kabrioletu, ali u vašem potkrovlju? Zvuči neverovatno, ali iz kompanije VELUX stiže inovativno rešenje Cabrio - krovni balkon koji bukvalno proširuje vaše vidike.

Vaše večeri više nikada neće biti iste zahvaljujući ovoj fantastičnoj inovaciji. Zamislite posmatranje zalaska sunca s voljenom osobom ili mogućnost da vaši klinci teleskopom posmatraju zvezdane konstelacije?

Otvorite svoj svet

VELUX CABRIO® balkon otvara se za nekoliko sekundi i vašem potkrovlju obezbeđuje mesto pod suncem, uživanje u prirodnoj svetlosti i sjajnom pogledu dok se istovremeno spoljašnji prostor preliva u vaš enterijer. Prozor se otvara ka spolja na gornjim šarkama, pružajući vam više prostora za glavu i prelep panoramski pogled.

VELUX CABRIO® se iz krovnog prozora pretvara u balkon za nekoliko sekundi i vaš enterijer tada postaje mesto za nezaboravnu “vožnju” kroz sunčan dan, naslikane oblake ili galaksije. Za dodatnu praktičnost, uklapa se u kosi krov kada se zatvori.

Želite li krstarenje noćnim nebom koje je moguće samo zahvaljujući ovakvom krovnom prozoru, odnosno balkonu? Običan prozor ne nudi ni izbliza mogućnosti koje dobijate ugradnjom VELUX CABRIO® krovnog prozora koji se pretvara u balkon. Za tili čas pred vama se otvara jedan novi svet koji čeka da ga istražite.

Pogledajte upravljanje

 

Pustite svež vazduh u svoj dom čak i kada niste tu ili spavate, a da ne morate da brinete o bezbednosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstvenu ručku u gornjem delu jednim potezom i pustićete svež, filtriran vazduh da ulazi preko ventilacionog preklopa. Ugrađeni vazdušni filter poboljšava unutrašnju klimu tako što sprečava da u vaš dom ulaze prašina i insekti.

Kada imate kabriolet, s nestrpljenjem očekujete sunčan dan da uskočite u njega. Kada posedujete VELUX CABRIO®, apsolutno ćete se podjednako radovati kišnom i sunčanom danu, jer dobovanje kiše o vaš krovni prozor može biti jednako uzbudljivo, kao i posmatranje zalaska sunca.

 
 
 
 
 
 

Razmislite, da li ste ikada u životu videli par koji deluje nesrećno, a vozi se kabrioletom? Sa spuštenim krovom mnogo je teže svađati se. Nadglasa vas cvrkut ptica, vetar ili vam fantastičan prizor “ukrade” pažnju.

Dopustite da se prozor pretvori u vaša vrata ka spoljnom svetu. Ukoliko posedujete potkrovlje, obavezno ugradite VELUX CABRIO®, jer to je najbrži način da svoj život pretvorite u nezaboravnu vožnju!

Da bi se ugradio VELUX CABRIO® balkon potrebni su odgovarajući tehnički uslovi. Pozovite VELUX kancelariju na 011/2057500 i saznajte više o tome.

Povezane teme