ŽIVOT U OBLACIMA

O životu među oblacima sanjare mnogi, a kada se nađete “oči u oči” sa idilom i predivnim prizorima iz staklenog nebodera, imaćete osećaj da su vam zvezde na dohvat ruke!

Mnogi gradovi, poput Njujorka, Dubaija, Šangaja, Melburna i Majamija, sve više se uzdižu u visinu, pružajući fantastične poglede iz luksuznih stambenih nebodera. Danas je život u najvišim objektima postao statusni simbol svuda u svetu. Možda upravo iz tog razloga one prave, filmske zvezde, biraju spektakularne staklene zamkove i penthause, u kojima uživaju u pogledu s visine.

Odnedavno je i u Beogradu moguć život kao onaj na Menhetnu, zahvaljujući Belgrade Waterfront-u, koji se razvija ubrzanim tempom. Ako želite da živite u najluksuznijem okruženju, sa najlepšim pogledom na srpsku prestonicu, nema boljeg izbora od Kule Beograd.

Karakterističan, izvijen oblik Kule Beograd je dizajn svetske klase, koji se svojim oblikom razlikuje od svih ostalih građevina u našoj prestonici, pa je potpuno prikladno što će se baš u ovom arhitektonskom remek-delu nalaziti jedinstveni The Residences at The St. Regis Belgrade brendirani stanovi, koji će se prostirati između 14. i 39. sprata impresivne Kule Beograd.

Kula Beograd zauzima posebno mesto u Belgrade Waterfront-u i kao prva u Evropi pridružuje se mapi prestižnih destinacija St. Regis brendiranih stanova, nakon globalnih centara kao što su Njujork, San Francisko, Singapur, Bangkok i Meksiko Siti.

Ono po čemu se već u startu The Residences at The St. Regis Belgrade izdvajaju od svih drugih stanova ne samo u Srbiji, već i u regionu, jeste jedinstven životni stil i pristup uslugama kakve su spa centar, bazen, teretana, lounge salon, batler ili a la carte usluge kao što je jedinstveno in-residence dining iskustvo sa ličnim kuvarom.

Gotovo da nema čoveka na svetu koji ne želi da bude ponosni vlasnik nekog jedinstvenog, autentičnog predmeta limitirane edicije, bilo da je u pitanju retko izdanje nekog skupocenog sata, automobila ili slika slavnog impresioniste. Upravo poput limitirane serije nekog dragocenog predmeta, kuriozitet St. Regis brendiranih stanova u Kuli Beograd biće dupleksi u Signature Collection, smešteni od 14. do 19. sprata.

 
 
 
 

Stakleni dvorac

Prepoznatljiv oblik veličanstvenog stambenog nebodera, veliki prozori koji nude panoramski pogled na reku i živopisni krajolik: izvanredni stanovi Signature Collection pružiće neuporediv doživljaj stanovanja na novoj, dinamičnoj beogradskoj rivi

Izuzetan dizajn

Stanovi u Signature Collection su prefinjeni i otmeni u svakom detalju. Kao da luksuz Kule Beograd sam po sebi nije dovoljan, St. Regis Signature Collection uključuje dvosobne i trosobne dupleks stambene jedinice, dizajnirane i projektovane po strogim standardima kvaliteta - od stilizovanog stepeništa koje vodi do nivoa mezanina, pa do panoramskih staklenih panela. Budući stanari će moći da se prepuste potpunom uživanju, predivnom pogledu, komforu na svakom koraku, okruženi čistom perfekcijom. Kada jednom zakoračite u enterijere ovih stanova, pri samom pogledu na impresivni stakleni zid koji okružuje svaku stambenu jedinicu, ostaćete bez daha. Otvoren plan prostora koji povezuje kuhinju, dnevni boravak i trpezariju, kao i kupatilo, opremljen je elegantnim elementima kao što su dizajnerski ormari i gardaroberi. Stanovi su inače polunamešteni, kako bi svaki budući vlasnik mogao da ih opremi onako kako želi, dajući im jedinstven stilski pečat.

The Residences at The St. Regis Belgrade je sinonim za luksuz koji pomera granice u svakom smislu, za usluge koje će vas razmaziti, za vrhunski dizajn koji pruža komfor i sofisticiranost, privatnost i neopisiv pogled. Jednostavno, odabirom jednog ovakvog stana, imaćete utisak da vam je ceo svet na dlanu.