Obećana zemlja - BW Terra

Započni život na čvrstim temeljima, u novoj stambenoj zgradi BW Terra…

Kada se pomene BW Terra, nova, 11. zgrada Belgrade Waterfront-a, ne možemo, a da ne pomislimo da se radi o obećanoj zemlji i nekako nam na pamet prvo padaju stihovi slavnog Erosa Ramacotija i njegove pesme „Terra Promessa“.

Zemlja… može biti nepoznata ili nova, ali njeno simbolično značenje je toliko dalekosežno, i previše fascinantno, da bi bilo opisano u samo nekoliko ograničavajućih reči ili slika. U rimskoj mitologiji boginja Zemlje je Terra, u grčkoj Gea, a do danas se ime terra vezuje za mnoge izraze - terra incognita, mistica, nuova ili promessa (nepoznata, mistična, nova ili obećanja zemlja).

Na karti elemenata gde vatra, voda, vazduh i zemlja predstavljaju osnovne elemente, zemlja se nalazi u opozitu vatre, a često je paradigma potencijala i transformacije. Tačka u kojoj staro ustupa mesto novom, mesto gde se plodnost sprema da nahrani nove kreacije.

Ipak, kao simbolički praktičari moramo uporno da “kopamo” po tajnama koje zemlja čuva za nas, jer njen uticaj je prodoran. Poput grumena zemlje, koji ima snažno značenje za sve one koji su svoju zemlju napustili, otisnuvši se u pečalbu.

Nijedan aspekt našeg života ne prolazi bez uticaja zemlje. Zemlja je element stabilnosti, utemeljenosti, materijalnosti, potencijala i mirnoće, a može biti element početaka i završetaka…

Zemlja je onaj fundamentalni koncept, metafora kuće, zajedništva, bliskosti, pripadanja, brige i izobilja, a kao najviši moralni autoritet i simbol pravednosti, zemlja je često korišćena u narodnim pravnim običajima mnogih slovenskih naroda.

Ukoliko ste u potrazi za zemljom koja obećava, mestom gde ćete imati osećaj pripadanja koji je posebno važan deci, onda je BW Terra kao stvorena za vas.

 
 
 

Nova, 11. zgrada BW Terra nalazi se u blizini zgrade BW Aria i obale reke Save i u direktnoj je vezi sa prirodom i slikovitom scenografijom Savamale sa raznovrsnom ponudom popularnih restorana, kafića i umetničkih galerija, udaljenih na samo nekoliko minuta hoda od mesta stanovanja.

Stanovi u okviru 19-ospratnice BW Terra projektovani su u skladu sa raznovrsnim potrebama budućih stanara: od modernih studio apartmana, dvosobnih i dvoiposobnih stanova, koji će biti optimalan izbor za investitore, pojedince i mlade parove, do toplih trosobnih i četvorosobnih jedinica, idealnih za porodice sa decom kojima je potreban veći prostor.

Konačno, za one koji traže savremen životni stil sa čvrstim temeljima, BW Terra nudi vanserijske petosobne penthause sa predivnim pogledima.

I enterijeri svih stambenih prostora inspirisani su zemljanim tonovima, jer simbolišu našu povezanost sa osnovnim elementima prirode.

U dinamičnom okruženju, nova zgrada BW Terra nudi izobilje mogućnosti i izvanredne uslove za život, dok su stanarima na raspolaganju i podzemna garaža, skladišne prostorije za svaki dan, 24/7 obezbeđenje, dečje igralište i vrtić koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Ovo je mesto gde imate osećaj pripadnosti, a to je jedno od najlepših osećanja koje čovek može imati. Osećaj da nas zemlja podupire i podržava, kao i nesmetani protok pozitivne životne energije, moguć je samo u domu izgrađenom na čvrstim temeljima, koji su stub svake porodice!

Savršena prilika da se upoznate sa uzbudljivom atmosferom Belgrade Waterfront-a, kao i da po najboljim uslovima kupite stan svojih snova, pruža se u sredu, 11. septembra od 10 do 19 sati, kada će u novom BW Prodajnom centru u BW Residences posetioci moći da se upoznaju sa stambenom ponudom na obali Save.