Nebo nije granica

BW Aria

Ukoliko ste oduvek maštali da vam najbliže komšije budu rečni galebovi i ptice selice, da živite pod nebeskim svodom, a na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, obradovaće vas BW Aria, deseta stambena zgrada Belgrade Waterfront-a …

Tu, gde deluje kao da vam se zvezde roje na dlanu, gde Mlečni put šapuće svoje tajne prvo vama, a prelepo sazvežđe Škorpije kao da vam se gnezdi na ramenu, život dobija neku drugu dimenziju.

Nekadašnja fraza “Samo je nebo granica” je danas definitivno passe.

Danas nebo nije granica ni u filozofskom ni u fizičkom smislu, jer nema stvari koje vas mogu sprečiti da dostignete svoje ciljeve, naročito ukoliko ste u potrazi za nekretninom koja će vas uzdizati u nebeske visine…

Možda je ova fraza bila aktuelna u doba kada nisu postojali avioni, bandži džamping ili skaj dajving, a svakako ne važi danas, u doba kada u našoj prestonici niču neboderi Belgrade Waterfront-a i kada znamo da nam stiže nova stambena lepotica – BW Aria. Doživljaj je neverovatan, jer su oblaci toliko blizu - da vam se čini da ih možete dotaći rukom i prigrliti parče neba samo za sebe.

Na dva drevna jezika, aramejskom i hebrejskom, Aria znači lavica, dok na indijskom i persijskom simboliše plemenitost… Ali naša nova beogradska dama nosi ime koje proističe iz latinske reči aer (air), što simbolizuje vazduh. Nije slučajno, jer vazduh je u visinama čistiji, prozračniji, svežiji, naročito kraj reke Save gde, kako legenda kaže, kada je vedro, možete videti Eter – večnu svetlost koja čisti vazduh gornjeg neba koji udišu bogovi.

BW Aria, deseta stambena zgrada Belgrade Waterfront-a, simboliše jednostavnost života i našu povezanost sa osnovnim elementima prirode, u koje spada i vazduh. Njena neprolazna elegancija i maštovita upotreba boja kreirani su uz uvažavanje okruženja u kom je smeštena.

Konstrukcija zgrade sastoji se od tri kaskadna bloka, povezana uvučenim staklenim površinama koji u ceo projekat unose novu arhitektonsku vibraciju.

Zgrada će dostići visinu od 21. sprata, a budući vlasnici stanova će na raspolaganju imati ukupno 190 stambenih jedinica – od studija, do veoma komfornih petosobnih stanova.

Stanarima će biti dostupni brojni sadržaji, kao što su prodavnice, kafići, restorani i uređena zajednička bašta. U blizini se nalazi škola,koja će porodicama sa decom poprilično olakšati svakodnevnu organizaciju, park, brojne mogućnosti za rekreaciju i, naravno, šetalište kraj reke.

Bilo da tragate za stanom sa pogledom na reku ili na panoramu grada, ova zgrada to ima u ponudi, dok su trostrano orijentisani stanovi na severu i jugu osunčani tokom celog dana.

Stanovi BW Aria opremljeni su sa stilom – od kompaktne radne ploče u kuhinji, do ugradnih kupatilskih ormarića. Ostalo je prepušteno vama, kako biste personalizovali svoj životni prostor i definitivno ga nazvali domom.

Bez obzira na to za kakvim stilom života tragate, Belgrade Waterfont nudi nekretnine koje odgovaraju upravo vašim potrebama.

Novi dinamični kvart kraj reke nastao je po uzoru na sve popularniji svetski trend izgradnje stambenih objekata kraj vode, dok inspirativno i zeleno okruženje nudi mirnu oazu usred grada, bogat sadržaj i raznolike mogućnosti, bilo da su u pitanju kulturni sadržaji, druženje, šoping, vožnja čamcem ili uživanje u gastronomskim specijalitetima.

Život iz ptičje perspektive je privilegija odabranih, jer nebo je ovde plavlje, a zalazak sunca u boji ružičastog šafrana…

Ukoliko sanjate još od davnina da Beograd umesto sa Avalskog tornja, posmatrate sa sopstvenog vidikovca, možda je pravo vreme da razmislite o kupovini stana u BW Aria… jer u vazduhu vas čekaju nova uzbuđenja, gde ćete moći da udahnete život punim plućima!