M3 OFFICE SPACE U BEOGRADU

Ukoliko ste u potrazi za modernim poslovnim objektom sa fleksibilnim enterijerom, koji može da zadovolji sve potrebe vaše kompanije - na pravoj ste adresi!

Kancelarije više nisu ono što su nekada bile. Monotoni i dotrajali prostori zamenjeni su atraktivnim enterijerima. Promenila se i svest poslovnih menadžera, koji sve više prihvataju ideju da se kancelarijsko okruženje učini kreativnim i prijateljskim. Sve je veći broj IT kompanija koje su shvatile ovakav pristup i pokušavaju na sve načine da “razmaze” svoje zaposlene, obezbeđujući im sadržaj za opuštanje, razonodu i relaksaciju.

 
 
 
 

Glavni razlog je činjenica da lepa i prijatna poslovna atmosfera podstiče produktivnost i inovacije, pa su nam tako korporativni giganti kao što su Google, Facebook i Pixar, pokazali strategiju koja je siguran put ka uspehu! Kancelarijsko okruženje bi trebalo da bude prijatno za korišćenje i ugodno za oči, kako bi zaposleni osećali fleksibilnost i “bacali se” na posao sa lakoćom. Na ovaj način se stimulišu da neprimetno povećavaju svoju produktivnost.

Ako tragate za modernom kancelarijom, ona mora biti uzbudljivo, jedinstveno, profesionalno i privlačno okuženje za vaše zaposlene i buduće klijente. Sadržaj koji je “must have” u trendi poslovnim objektima su otvoreni radni prostori, prijatna atmosfera i naravno mesto gde se vaši zaposleni mogu družiti, relaksirati i resetovati (teretana, bilijar ili bazen), mesto gde će možda smisliti najgenijalniju ideju za novi poslovni projekat, a nesumnjivo je da će se ovakvim sadržajima ojačati i timski duh.

Novost je da više ne morate da tragate, jer ste došli na pravo mesto!

U mirnom kraju Voždovca, na samo 5 minuta vožnje od Autokomande i 10 minuta od centra (uz dobru konekciju sa autoputem), pojavila se nova reprezentativna poslovna zgrada koja se već na prvi pogled izdvaja modernom arhitekturom i savremenim dizajnom. Ova luksuzna petospratnica, površine 492 m2, nalazi se u neprometnoj ulici i kao stvorena je za kreativni tim koji će u ovom prostoru raditi i uživati. Objekat krase četiri terase orijentisane ka dvorištu, francuski balkoni na frontalnoj strani, a kao vrhunac hedonizma, na poslednjem nivou se nalazi krovna terasa sa bazenom dimenzije 9x3 metra, iz kojeg se pruža pogled na ceo grad.

Moderan poslovni objekat sa najvećim bazenom na krovu u Beogradu, osim pogleda na grad, pruža izobilje mogućnosti za uživanje. Relaksacija u pauzi između sastanaka na terasi ili druženje sa kolegama i klijentima pokraj bazena, je siguran put ka uspehu…

Ukoliko očekujete proširenje vašeg poslovanja, postoji mogućnost pripajanja i dodatnih 131 m2 + 73 m2 dvorišta sa bazenom.

M3 poslovna zgrada je izgrađena od premijum materijala. Antracit siva stolarija sa stop sol efektom obezbeđuje privatnost, a dodatnu toplinu na prednjoj fasadi pružaju drvene žaluzine od sibirskog ariša.

Ulaz je jasno naznačen trodimenzionalnom limenom nadstrešnicom i obezbeđen kamerom i alarmom, a prostor oko ulaza je savršen za isticanje brendinga vaše kompanije.

Enterijer po vašoj želji

Prednost ovog poslovnog objekta je fleksibilan enterijer, koji je prilagodljiv zahtevima zakupca prema propisanim standardima. Projekat enterijera realizuje se nakon definisanja svih potreba budućeg zakupca.

M3 je idealno mesto za poslovni tim koji želi da unapredi svoj radni prostor i ideje, da kancelarije učini udobnim, kreativnim i inspirativnim, u kojem bi se sa lakoćom obavljali radni zadaci. Veliki uspeh je već postignut, kada se zaposleni na radnom mestu osećaju kao kod svoje kuće i sa nestrpljenjem iščekuju novi radni dan.

Objekat je useljiv 60 dana od potpisivanja ugovora i definisanja potreba budućih zakupaca.