THORN

thorn-osvetljenje-rasveta-beograd
Thorn Lighting deo je Zumtobel Group brenda...


Thorn Lighting predstavlja globalno popularno osvetljenje za enterijer i eksterijer, kao i integrisanih kontrola osvetljenja. Njihovo „smart“ i održivo osvetljenje, kao i inovativna rešenja u domenu osvetljenja, kreiraju udobne i prijatne sredine, savršena okruženja u kojima ljudi žive i rade. Kompanija Thorn Lighting posluje u više od 100 zemalja širom sveta.

Od puteva do nebodera, sportskih terena, do građevina i njihovog okruženja, ovaj brend je sjajnim dizajnima izgradio zavidnu reputaciju koja se zasniva na pouzdanosti, funkcionalnosti i tehnički naprednom dizajnu.

Misija kompanije Thorn Lighting je kreiranje proizvoda i pružanje usluga koje klijentima olakšavaju odabir specifičnog vida osvetljenja, njegovo instaliranje i održavanje vrhunskog kvaliteta, uz manju potrošnju energije.

ANGELS STUDIO

ANGELS STUDIO: Strahinjića Bana 21, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381.11.2910110; +381.64.1281498

RADNO VREME: pon-petak: 12h-20h, subota: 12h-18h

ANGELS STUDIO

osvetljenje-louis-poulsen-angels-studio

Angels Studio d.o.o. je osnovan 2007. godine sa idejom da se bavi arhitektonskim projektovanjem i dizajnom, osvetljenjem u arhitekturi, enterijerom i modnim dizajnom...

 

Sledeći osnovnu ideju, studio projektuje i oprema prostore i arhitektonske celine afirmišući vrednosti arhitekture u dnevnim uslovima i arhitekture noću.

Angels Studio je zastupnik svetskih proizvođača rasvete koji svojim vanserijskim proizvodima na internacionalnom tržištu zauzimaju vodeću poziciju. Svoj renome decenijama potvrđuju postavljajući standarde u proizvodnji rasvete, neprekidno pomerajući i sopetvene granice u oblastima konstrukcije, tehnologije, optike i dizajnu rasvetnih tela.

X