TECHART

techart-tuning-porsche-srbija

Techart je nemačka tuning kompanija koja se bavi unapređivanjem automobila koji nose znak Porsche...


Ovu nemačku tuning kompaniju ćete pronaću u bliizini Stuttgarta, odnosno u malom gradiću koji se zove Leonberg. Fabrika je smeštena u industrijskoj zoni grada, ispred koje se nalazi veliki broj Porsheovih automobila. Kada uđete unutra, videćete tri ili četiri automobila na kojima su dodaci vidljivi, a menadžer prodaje je spreman da odgovori na sva vaša pitanja.

Ukupno je deset faza kroz koje automobil prolazi svoju modifikaciju. Modifikovanje kompletnog automobila traje od tri do četiri nedelje. Rad na motoru, enterijeru i poljima gde je potrebno postaviti kožu se može uraditi i van fabrike. Da bi vam bilo jasno koliko posla imaju ljudi koji rade u odeljku za kožu, dovoljno je da vam kažemo da im je potrebno oko sedam sati da urade samo volan. Mušterije čak mogu da biraju i koju debljinu žele.

Ukupno je oko 900 primeraka Techart Magnum modela izašlo iz fabrike u prethodne nekolike godine. Inače, to je najuspešnij automobil ove tuning kompanije. Pored toga, ova fabrika ugrađuje nove branike, volane, felge, farove... Ako želite da sve poboljšate na 997 GT2 modelu, kreiranje GT street RS modela će vas koštati neverovatnih 140 000 eura. Mnogi su se već odlučili na ovaj potez.

Techart je svetski najveća tuning kompanija koja unapređuje nemački brend Porshe, i koja kombinuje moderan dizajn sa visoko kvalitetnim materijalima, stvarajući na taj način automobil koji će odgovarati vašoj ličnosti i karakteru. Techart kompanija je lider u proizvodnji after- market delova još od 1987. godine. Svakog dana ona proizvodi delove za svoje korisnike širom sveta. Takođe, stogo se kontroliše kvalitet materijala i sama izrada, jer je važno postaviti velike standarde.  

Techart danas modifikuje Boxster (986, 987), 911 (993, 996, 997), Cayenne i Cayman modele. To uključuje aerodinaminčni stajling, aluminijumske felge, sportski izduvni sistem, visoke performanse i sportsko vešanje. Proizvedeno u Nemačkoj, Techart je danas jedna od najproznatljivijih tuning kompanija u Nemačkoj, ali i van nje.

Kao i što samo ime govori, automobili ove kompanije su spoj tehnologije i umetnosti.

X