ROBERTO BOTTICELLI

 roberto-botticelli-cipele-fashion-moda-beograd

Priča o Maison Botičeli govori o talentu za kreaciju, o strasti nekoliko generacija ljudi prema umetnosti i lepoti i izradi unikatnih predmeta...

Ona govori o avanturi koja traje već više od šezdeset godina. Storija govori o sposobnosti da se naglasi nasledstvo i prenos znanja s kolena na koleno, stvarnom razvoju i integraciji umetnosti i zanatstva sa savremenom tehničkom opremom.

Iz ove velike strasti prema savremenoj umetnosti, Roberto Botičeli je poželeo da tumači modni dizajn kao novi vid umetnosti, kao plod kolektivnog rada i pojedinca, koji je sposoban da raste do simbola vremena. Tako je rođen Botičeli stil. Svaka linija nije ograničena na tumačenje trendova sezone, već pomaže da istaknete lični stav - ne samo ovde i sada, već zagledani ka novim horizontima.

Botticelli modeli su stvoreni za one koji nisu zadovoljni trivijalnostima i neprestanim ponavljanjima u demenu dizajna. Oni su namenjeni onima koji veruju da kvalitet života znači kako se okružiti lepim stvarima, ali i koji vode računa o kvalitetnim materijalima, bojama i dezenima. Strast prema umetnosti i njen savez sa luksuznom obućom i kreacijama su osnove za svaki proizvod Botticelli.

Žena u Botičelijevom univerzumu je dama, zabavna i izuzetno seksi, nezavisna, sa mogućnošću da biraju svoju ulogu bez odustajanja od svoje ženstvenosti u savremenom društvu. Muškarac viđen očima brenda Roberto Botičeli je pravi gospodin koji ostaje veran svojoj eleganciji tokom godina ali ne odustaje ni od praćenja modnih trendova. Oba univerzuma su proizvod senzacionalne kreativnosti Marches House-a, koji još uvek potvrđuje večni "diktat": kombinujte umetnost sa modom.

FASHION COMPANY

FASHION COMPANY: Bulevar Mihaila Pupina 115b, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 328 27 10

www.fashioncompany.rs

FASHION COMPANY

 fashion-company-beograd-fashion-friends

Fashion Company je kompanija u Srbiji, koja se bavi modom, modnom maloprodajom i veleprodajom u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj...


Fashion Company ima preko 60 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska). Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Diesel, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, NZA New Zealand, Gaudi, Paciotti 4US, Maison Scotch, UGG@Australia i mnogih drugih.

Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite, ali uvek premium lokacije na kojima posluje.

Misija

Misija Fashion Company je da omogući potrošačima da kroz brendove koje zastupaju izraze svoj lični stil, da se prilikom posete maloprodaji ispune novom energijom i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo sa Fashion Company.

Naš zaštitni znak

„Mašta izvan granica“ - ovo je pravi primer kako se stvaraju sopstvene vrednosti.

Ime Fashion Company

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupaju, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru njihovog odnosa prema radu i okolini.

Stil rukovođenja kompanijom

"Sloboda unutar zadatih okvira". Svaki od brendova uživa visok stepen autonomije, ali i odgovornosti kako bi sačuvao kreativnu slobodu uz primenu globalne strategije. Ono čemu Fashion Company teži je nedvosmislena i jasna slika kompanije ka potrošačima, kao i strateško pozicioniranje na tržištu. Na nivou Fashion Company su postavljene jasne smernice po kojima posluju svi njihovi saradnici. Pružaju visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

X