PRIOR DESIGN

botta-tuning-kompanija-srbija-prior-design
Prior Design je stvoren sa idejom da pomeša sportski i agresivni izgled sa elegantnim dizajnom...


Nakon bezbroj sati razvoja kompanije Prior Design do njenog savršenstva, svako vozilo je dizajnirano na način da se njegove komponente usklade sa onim koje dodaje ova kompanija. Rezultat svega toga su vanvremenski klasici koji kombinuju evropski stil, individualnost i kvalitet sa modernom tehnologijom. Da bi zadovoljila visoke standarde, kompanija Prior Design svoja vozila šalje na mnoge testove, uključujući i nemački TUV test. Mnogi sati su potrošeni kako bi se osiguralo da FRP (fiber ojačane plastike) ima maksimalnu izdržljivost, da je visokog kvaliteta i da se savršeno uklapa.

Ova kompanija je posvećena dizajnu, ali i performansama. Prior Design je kombinovanjem ova dva elementa modifikovao mnoge automobile. Jedan od njih je bio i Ford Fokus, koji je dobio lepši izgled kroz novi izduvni sistem i felne. Kao i što smo pomenuli ranije, ova kompanija vodi mnogo računa o svom kvalitetu. Uvek se prvo prolazi TUV test, pa se tek onda određena komponenta ugrađuje u automobil.  

Tuning je popularan zato što automobil na kom je rađen može uvek lepo i moćno da izgleda. Primer za to je Mercedes-Benz E-klasa W212 na kom se uvek primenjivao ovaj popularni tuning. Mnogi luksuzni automobili, kao što su Porsche Cayenne i Mercedes - Benz SL Black edition, opremljeni sa aerodinamički paketom, a razlog za to je i više nego jasan. Aerodinamički paket podrazumeva, kada je u pitanju E-klasa, nove branike, otvore za vazduh, svetla za maglu i plastične mrežice, zahvaljujući kojem je ovaj automobil dobio mnogo toga na svom izgledu.

Međutim, nije samo ovaj Mercedes preporođen, već i mnogi Porsche automobili. Naime, Prior Design je Porschea 996 (1996-2007) zahvaljujući modifikovanju pretvorio u savremeni Porsche 997.

Inače, kompanija Prior Design modifikuje sledeće proizvođače automobila: Audi, Lamborghini, BMW, Bentley, Ford, Jaguar, Maserati, Mercedes, Mini, Porsche i Volkswagen.

X