PETI

moda-fashion-haljine-vencanice-jelena-petijevic-peti-house-of-elena-peti

U širokoj ponudi asortimana brenda “PETI” nalaze se haljine, ženska odela, popularne bajker jakne od satena čipke ili kože. Rad Jelene Petijević karakteriše jak i upečatljiv dizajn koji je refleksija njenog percipiranja estetike i lepote, a svakom klijentu pristupa individualno i sa velikom pažnjom.

Jelena Petijević, idejni tvorac modnog brenda Peti, po profesiji stomatolog i modni dizajner, kaže da su njene životne vodilje saznanje i lepota. I u jednom i u drugom pozivu potrebne su sposobne "dobre" ruke i naravno osećaj za lepo.

THE HOUSE OF ELENA PETI

The House of Elena Peti: Vatroslava Lisinskog 19, 11000 Beograd

 

TELEFON: +38163 231800

RADNO VREME: Od 12h

THE HOUSE OF ELENA PETI

moda-fashion-haljine-vencanice-jelena-petijevic-peti-house-of-elena-peti
Koristeći visoko kvalitetne materijale poput svile koju koristi i čuvena dizajnerka Vera Wang, tila i čipke, u modnoj kući “The House of Elena Peti”, svakodnevno se kreira magija. Ovde možete pronaći sve za vaš savršeni outfit...

Modni dizajner Jelena Petijević, nakon uspešno prikazanih kolekcija na Belgrade Fashion Week-u tokom prethodnih sezona, nastavila je da tkaninama kreira odeću u kojoj svako želi da izgleda bajkovito i posebno.

Uz konsultacije sa samom autorkom, zajedno možete pronaći idealno rešenje koje je kreirano po vašoj želji i meri. Jelena Petijević pažljivo osluškuje vaše želje i u skladu sa vašim personalitijem i stilom, pronalazi dizajn koji je idealan samo za vas.

Povezane teme
X