MILLTEK SPORT

botta-tuning-kompanija-srbija-milltek-sport
Milltek Sport proizvodi izduvne sisteme za Audi, Volkswagen, Bentley, Seat, Mini, BMW, Range Rover, Porsche...

Svi Milltek Sport izduvni sistemi se dizajniraju, razvijaju i proizvode u Velikoj Britaniji...

Dramatičan uspeh Audijeve/Volkswagenove porodice po pitanju sportskih automobila je naveo kompaniju Milltek Sport da krene sa proizvodnjom sportskih izduvnih sistema za razne njihove automobile, od prvih GTI i Audi Ur quttro modela do Audija RS3 i Golfa R. Kroz distributersku i tuning mrežu ove kompanije širom sveta, proizvodi se stalno razvijaju kako bi se kupcima omogućile najbolje performanse uz diskretan izgled i zvuk.

Zadnjih 12 meseci, Milltek Sport proizvodi izduvne sisteme za mnoge nove modele, uključujući novi Audi A1, Audi A5/S5 Sportback, Audi R8 V10 GT, Audi RS3, Bentley Continental GT/GTC, Seat Ibiza Bocanegra, Seat Leon Cupra R, Volkswagen Polo i Porsche 997 Turbo. Većina ovih automobila imaju jedinstven Milltek Sport katalizator i sklop cevi koji je napravljen u saradnji sa British Touring Car šampionatom i Volkswagen Racing kupom.

Automobili kao što su Mini Cooper i Cooper S su od nedavno deo porodice za koju ova kompanija proizvodi izduvne sisteme. Militek Sport kompanija razmatra stajling auspuha, koliko je lako da se ugradi novi, specifikacije vozila i njegovu snagu, kako bi obezbedila kvalitetne, trajne i odgovorne proizvode koji će odgovarati svim okruženjima.

Pored toga, nedavne dopune asortimana uključuju BMW 130i 1 M Coupe, Mazda RX-8, Mercedes SL55 AMG, Mercedes C63 AMG, Mini Cooper S Coupe i Countryman Cooper S AII4, Range Rover Sport 3.0l TDV6 i Vauxhall Corsa Nurburgrin.

Milltek Sport ne proizvodi samo izduvne sisteme za automobile za benzinskim motorima, već i za Range Rover i Audi/Volkswagen 2.0l i 3.0l TDI sisteme, koji su unapređeni zbog većeg prečnika cevi, dok su istovremeno povećane i performanse. 

Milltek Sport kompanija na svom čelu ima ljude koji su zaljubljeni u automobile, a dobru reputaciju kompanije su izgradili zahvaljujući želji za napretkom i velikoj posvećenosti detaljima.

X