LSD

botta-srbija-tuning-automobili-lsd-vrata

LSD je kompanija koja nudi komplet izmenjenih šarki na vratima poput onih koje se nalaze na Lamborghiniju... 

Bezbednost i kvalitet pre svega...

Vredno istraživanje i razvoj materijala i podataka je integrisano u LSD proizvod. Visoko kvalitetni nerđajući čelik je laserski rezan kako bi se precizno montirao na šasiji i vratima. Pored toga, nerđajući čelik je dovoljno jak da izdrži svakodnevne prilike i bočni udarac u slučaju sudara. Korišćenje inovativne karakteristike dizajna i vrhunskih materijala čine LSD vrata najsigurnijim kompletom na tržištu. Otvaranje vrata od 30 do 40 stepeni daje "Lamborghini stil" vašem automobilu. 

Posle devet godina kontinuiranog uspeha, LSD kompanija nastoji da ponudi najbolje komplete na tržištu bez kompromisa, kada je u pitanju bezbednost. Pored toga, njena misija je da poboljša izgled vašeg automobila. Svaki LSD paket je proizveden u Nemačkoj i prolazi mnoge testove pre nego što se nađe u prodaji. 

LSD GRS su podesive opruge koje pomažu da se održi poravnjanje između šarke i vrata. To pomaže vratima koja su usklađena sa šasijom da se pravilno otvaraju i zatvaraju. Takođe, podesivi Magic Stick je najtiši i najotporniji za vertikalno poravnjanje. Ovo isto obezbeđuje pravilno zatvaranje vrata, ali vas istovremeno sprečava da ogrebete branik automobila. 

Da li je potreban veliki broj modifikacija za ovo ugrađivanje? Nisu potrebne veće modifikacije, jer LSD šarke koriste originalna polja na koja se stavljaju. Unutrašnja ivica blatobrana mora biti tesna kako bi se obezbedio rad LSD sistema. Takođe, nije potreban nikakav rad na boji eksterijera. Vreme instalacije zavisi isključivo od vrste vozila. U nekim automobilima nije potrebno produžavanje električnih instalacija koje se nalaze u vratima, već one mogu ostati nepromenjene. Pored toga, potrebno je ispitati vazdušne jastuke u vratima nakon ove instalacije.

X