FREY WILLE

freywille-beograd-moda-nakit-fashion-luksuz

Renomirani austrijski juvelirski brend Freywille ima tim umetnika, zlatara i eksperta za fino emajliranje u srcu svoje priče o uspehu…

 

Ovo je jedina kompanija u čitavom svetu koja kreira umetnički nakit prefinjenim tehnikama, koja je postigla fenomenalni globalni uspeh, u brojnim zemljama sveta, u kojima vladaju različite kulture. Sa 103 butika u svetskim metropolama poput Njujorka, Los Anđelesa, Londona, Pariza, Istanbula, Moskve, Pekinga i Hong Konga, Freywille brend je zaista globalni igrač u polju i sektoru luksuznog nakita, koji zauzima bitno mesto u ovoj industriji.

Uprskog brzom i globalnom razvoju, kao i planovima za ekspanziju u čitavom svetu, ovaj brend ima veoma ograničenu i ekskluzivnu proizvodnju koja ide ruku pod ruku sa distribucijom nakita u njihovim buticima širom sveta. Freywille je brend koji ima humanistički pogled na čitav svet, sa velikim poštovanjem usmerenom ka drugim kulturama i znanjem koje one poseduju. Ovo su osnovni elementi globalnog marketinga koje ovaj brend neguje, kako je njihov koncept dopiranje do različitih kultura i širenje zaista umetničke globalne poruke.

Tokom kreacije nakita, Freywille brend spaja umetnost i vrhunske genijalce na ovom polju. Pored svetskog entuzijazma Freywille stručnjaka, njihov uspeh ubrzano raste još od 1951.godine, kada je ova kompanija osnovana u Beču. Glavna proizvodnja i dalje se nalazi u tom gradu, gde umetnici, zlatari, dizajneri i stručnjaci finog emajliranja kreiranju vanvremenska remek dela dekorativne umetnosti.

Freywille nakit inspirisan je predivnim emocijama, koje nosioci njihove umetnosti žele da iskuse svakoga dana. Podržani inspiracijom različitih kultura i entuzijazmom umetnika, kao i istorijskim epohama, Freywille nakit je inspiracija svima onima koji ga ugledaju. Njihovi komadi nakita su inovativni i predstavljaju inspiraciju koja nas okružuje i koja ljubitelje ovog brenda čini srećnim. Iz ove inspiracije i kroz povezanost sa istorijskom umetnosti, Freywille brend kreirao je novu kategoriju, spajajući modu i umetnost. Kreirali su nešto novo, što savršeno naglašava njihovo divljenje prema umetničkim genijima. Stil Freywille brenda u potpunosti je unikatan. Kroz izlive boja, varijetete oblika i visoko kvalitetno emajliranje, ovaj brend kreirao je način izražavanja misli i osećanja kroz umetnost koju možete nositi.

Dugi niz godina, oni su posvetili istraživanju zarad kreiranja savršene fuzije između elana i praktičnosti. Kako je veći deo njihovog opusa ručno rađen, potrebno je preko 80 preciznih i temeljnih koraka kako bi se napravio bilo koji komad njihovog nakita. Pažnja koja je posvećena detaljima je ono što je Freywille brend učinilo poznatim u čitavom svetu. Glavni fokus na njihovim proizvodima je upotreba kombinacije 24 karatnog zlata i živahnih boja, sa ciljem kreiranja estetskog zadovoljstva koje u potpunosti jedinstveno.

X