EPILION

epilion-epilacija-laserski-centar

Epilion je imao tu privilegiju da postavi standarde laserske dermatologije u Srbiji...

Do sada je kroz Epilion prošlo više od 7000 pacijenata, urađeno je preko 9500 pregleda i konsultacija, sve ukupno oko 23000 različitih tretmana, što je više nego u svim ostalim “laserskim centrima” zajedno.

U Epilionu rade isključivo lekari specijalisti dermatovenerologije i stručno obučeno medicinsko osoblje.

Epilion poseduje dermatološke lasere najnovije generacije i uspešno pomera granice u dosadašnjoj praksi trajne epilacije na Balkanu.

EPILION d.o.o.

EPILION: Bulevar Mihaila Pupina 4, III sprat, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 63 22 8888

RADNO VREME: Pon-pet: 10h – 20h; Subota i nedelja 10h – 15h

www.epilion.rs

EPILION d.o.o.

epilion-epilacija-laserski-centar

Epilion je dermatološki Laser Centar, koji postoji još od sredine 2000. godine i član je Američke asocijacije za lasersku medicinu i hirurgiju (ASLMS) od 2002. godine, kao i IALA...

Dermatološki Laser Centar Epilion postoji još od sredine 2000. godine i član je Američke asocijacije za lasersku medicinu i hirurgiju (ASLMS) od 2002. godine, kao i IALA. Grčka je instalirala prvi dermatološki laser na prostoru Balkana jos 1999. a Epilion je imao tu čast i privilegiju da postavi standarde laserske dermatologije u Srbiji. Do 2011. je kroz Epilion prošlo više od 7.000 pacijenata, urađeno preko 9.500 pregleda i konsultacija i sve ukupno oko 23.000 različitih tretmana, što je više nego u svim ostalim laserskim centrima zajedno.

Četiri stvari izdvajaju Epilion od konkurencije:

1. Najduže iskustvo sa dermatoloskim laserima i kontinuirana primena najviših standarda u radu sa pacijentima;

2. Stručnost – od prvog dana rade isključivo dermatolozi specijalisti;

3. Pravilan odabir pacijenata – dobra trijaža: ne radi se svako ko to poželi.

4. Polovina svih privatnih dermatologa koji danas rade sa laserima su svoja prva iskustva stekli u Epilionu.

Ako se pitate zbog čega je potrebno da tretmane obavlja specijalista dermatovenerologije, odgovor je veoma lak – u pitanju je medicinska metoda svrstana u novu mladu oblast estetsku dermatologiju i isključivo spada u delokrug rada specijallista dermatologa. Poslednjih godina u Srbiji, sa pojavom nekoliko pravih lasera za dlake, pa IPL-a i LHE aparata, pacijenti se lako mogu zbuniti pri odabiru odgovarajuće opcije. Treba razlikovati kozmetičke od dermatoloških aparata, slabe od jakih lasera. Naravno da će vam vlasnici jeftinih i slabih mašina tvrditi da je to laser. Takođe treba znati da i nestručno rukovanje dermatološkim laserima može izazvati ozbiljna oštećenja kože koja mogu biti prolazna ali i trajna. Pacijenti su često zavedeni pompeznim reklamama, lažnim obećanjima i niskim cenama usluga. Ali, svi na kraju saznaju gde je najbolji odnos cena/kvalitet…

X