CARACTERE AUTOMOBILE

caractere-tuning-audi-porsche-vw

Caractere Automobile je belgijska kompanija koja se bavi projektovanjem auto opreme za Audi, Volkswagen i Porsche automobile...


Linija proizvoda koje nudi belgijska kompanija Caractere Automobile se kreće od body kita i felgi, do sportskog izduvnog sistema, snage i enterijera. Alaln Hurard, pronalazač ove kompanije i dizajner, proizvodi i reklamira Caractere proizvode uz pomoć svog dinamičnog tima, od 1992. godine, sa ciljem da pomeša performanse, kvalitet i dizajn. Na primer, 2013 Audi Q5 je dobio kompletan stajling paket koji se sastoji od aerodinamičkih komponenti, kao što su prednji i zadnji spojleri, i petokrakih točkova, dok je sportski izduvni sistem i enterijer izrađen od karbon fibera.

Ova mlada kompanija se nalazi u Werbomontu, i udaljena je samo 20 kilometara od trkačke staze Francorchamps. Danas, Caractere Automobile nudi modifikacije i za Panamera i Cayen modele, a u planu je i kompletan asortiman opreme za 991 model, kao i za svaki novi model koji se nađe na tržištu, jer se na taj način proširuje opseg. Odličnim paketom je opremljen 2014 Porsche Panamera. Paket uključuje redizajnirane prednje i zadnje branike i sportsko zadnje krilo. Pored toga, mogu se naručiti grafit mat ili polirani točkovi od 21 ili 22 inča. Novi izduvni sistem još uvek nije završen.

Caractere je brend koji su trudi da spoji performanse, kvalitet i dizajn, dok je Caractere Exclusive kompanija koja je specijalizovana isključivo za razvoj i pribavljanje pribora za luksuzne automobile. Ova belgijska kompanija nudi i dve vrste točkova za Audi, čije boje možete da uklopite sa bojom automobila ili možete da napravite kontrast. Vi birate. Istina, Caractere neće mnogo povećati snagu automobila, ali će itekako poboljšati njegov izgled, što ne znači da su ovi automobili spori.

Ako ste jedan od onih koji se nadaju da će Volkswagen napraviti kabrio verziju Golfa, onda je bolje da pokrijete svoje oči (postoji mogućnost da će Caractere da vam slomi srce svojom izradom). Novi paket će podrazumeti novi rešetku, prednje i zadnje branike i nove točkove.

Ponekad su jednostavne stvari bolje.

X