Armani/Casa

Više od deset godina nakon osnivanja, Armani Casa brend je neosporni lider na tržištu luksuznog nameštaja...


Kada govorimo o stilu i eleganciji koja je vidljiva u svim proizvodima Armani Casa brenda, to su sasvim izvesno elementi koji potiču od životnog sna Giorgio Armania: toplina, harmonija, visok nivo luksuza i udobnosti, kao i prefinjeno uživanje. Od 2003.godine, Armani Casa Interior Design Studio svojim cenjenim i lojalnim klijentima pruža uslugu kompletnog dizajna enterijera: od prve faze osmišljavanja koncepta, do nadgledanja realizacije. Njihova kreativna rešenja rezultat su rada ovog brenda na istraživanju arhitekture i dizajna, kao i obimnih studija u kulturnom, geografskom i arhitektonskom kontekstu projekta. Na ovaj način, pojedinačna dizajnerska rešenja koja vidimo u Armani Casa nameštaju i proizvodima, razvijena su tako da se savršeno uklapaju u pogledu karakteristika i visoko cenjenih estetskih vrednosti.

Armani Casa Interior Design Studio bavi se istraživanjem uticaja svih odabranih materijala, boja i završne obrade koju koriste prilikom dizajniranja svojih prestižnih enterijera. Svaki dizajn Armani Casa brenda usmeren je prema inovaciji i originalnosti, u skladu sa svim zahtevima klijenta. Brojni projekti su ono što potvrđuje uspeh i genijalnost Armani Casa brenda. Među poslednjim projektima kojima su se posvetili nalaze se Macka Residences u Istanbulu, The World Towers u Mumbaiju, kao i India and Century Spire u Manili.

Showroom LUSSO

Lusso Beograd: , 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 328 27 10

Showroom LUSSO

lusso-italijanski-luksuzni-namestaj

Lusso je upravo jedinstveno mesto za diskretno uživanje u najboljem svetskom dizajnu enterijera, nameštaja i predmeta za opremanje životnog i radnog prostora...

 

Lusso kompanija zastupa kolekcije naprestižnijih italijanskih brendova, ekskluzivne simbole po kojima se prepoznaju privilegovani ljudi sa posebnim osećajem za neobično, drugačije - jednostavno, luksuz.

Kao ekskluzivan zastupnik prestižnih italijanskih brendova u Srbiji, Lusso predstavlja jedinstven izložbeno-prodajni prostor, koji se sastoji od tri salona, površine 1500 m2. U njima je izloženo preko 40 najčuvenijih italijanskih proizvođača luksuznih enterijera, komadnog nameštaja i predmeta za opremanje životnog prostora i poslovnih objekata. Armani Casa, Moda Collection, Kenzo Maison, Ar-Tre, Linea Maison Collection, Hasens, samo su neka od najvećih italijanskih i svetskih brendova koji predstavljaju sinonim najsofisticiranijeg dizajna, neprevaziđenog stila i vrhunskog kvaliteta proizvoda.

Više ne morate ići u Italiju ili druge centre svetskog dizajna u potragu za prestižom i luksuzom, jer od sada samo u Lusso salonima možete pronaći sopstveni primerak luksuza i obogatiti svoj životni stil, po istim cenama, kao i drugde u svetu.

X