Džejms Bond vozi električni Aston Martin u sledećem filmu

Ako je verovati glasinama, Džejms Bond će voziti električni Aston Martin u predstojećem filmu…

To je svakako još jedan pokazatelj da će električna vozila definitivno osvojiti svet. Režiser Kari Joji Fukunaga, želi da zvezda filma, Danijel Kreg, uskoro bude iza volana Aston Martin modela ograničenog izdanja, tačnije automobila koji će uskoro biti lansiran – Rapid E. To je ujedno prvi električni automobil ovog proizvođača. Sa cenom od oko 330.000 dolara, samo 155 primeraka Aston Martin Rapid E će biti proizvedeno, a jedan od njih će biti zvezda novog filma o agentu 007.

“Ova odluka je potekla od režisera filma, koji je veliki ljubitelj ekologije. On sarađuje direktno sa Aston Martin brendom, kako bi jedan od njihovih električnih automobila bio spreman za svoju veliku ulogu. On će svakako biti u centru pažnje neverovatnih akcionih sekvenci. Džejms Bond je poznat po vožnji vrhunskih automobila, a ni ovaj neće razočarati. On će imati sve high-tech gedžete. Da budemo jasni, ovo je nešto što je režiser želeo, a Danijel i producenti su se složili sa celom pričom”, izjavio je izvor blizak filmu.

Najnoviji film o slavnom agentu ima radni naslov Shatterhand, a njegovo snimanje počinje sledećeg meseca, dok će zvanično debitovati 2020.godine. Prošle godine, Aston Martin nam je dao uvid u Rapid E model, koji je razvijen u partnerstvu sa Williams Advanced Engineering – kompanijom koja je nekada dizajnirala i sklapala baterije za Formula E automobile.

Aston Martin Rapid E će napajati sistem baterija od 800 volti, sa kapaciteton od 65 kWh i opsegom od 320 kilometara sa jednim punjenjem. Jedva čekamo da ga vidimo u akciji.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu