telefon honor magic 4 na tamnoj pozadini.

Zavirite u svet magijeHonor Magic4 Pro

Kada ste poslednji put zamislili želju? Želju, drugačiju od svih prethodnih... koja vas je vratila u detinjstvo, u onaj bezbrižan period kada ste sanjali širom otvorenih očiju. Verujete li i dalje u magiju? U posebnu čaroliju, koja dolazi sa nekog drugog sveta. Sveta čuda i novih vidika...

 

Da, svima nam je potrebno malo magije, jedan čarobni štapić ili dobra vila. Bez obzira na to ko smo i gde se nalazimo, ukoliko poželimo da pronađemo iskru ljubavi, nade i zadovoljstva, za početak je dovoljno da otvorimo svoje vidike. Svet je zaista ispunjen neverovatnim stvarima koje strpljivo čekaju da naša čula postanu oštrija, jer istina je da se čarolija nalazi svuda oko nas - u najneobičnijim oblicima, zalasku sunca, zaljubljenosti, osmehu, ali i u svim onim revolucionarnim i inovativnim tehnološkim rešenjima sa kojima se susrećemo gotovo svakodnevno.

 

Vreme je da vratimo malo dobre stare magije u naše živote, ali ovaj put pod nazivom Honor Magic4Pro. Vredne, lepe i pametne stvari uvek vredi čekati, posebno kada su spakovani u simetričan i elegantan dizajn, koji osvaja na prvi pogled! Magic serija je danas najbolji prikaz inovativne tehnologije, definicija koja istinski dokazuje da je pametni telefon neophodan uređaj, bez kojeg danas ne možemo zamisliti život, i sa kojim započinjemo i završavamo svoj čarobni dan.

IMPRESIVNO ISKUSTVO

telefon honor magic 4

Magic4 Pro ima četvorostruko zakrivljen ekran i ultra tanke okvire, pružajući zaista impresivno iskustvo gledanja i neverovatno udoban hvat, što će kod vas buditi osećaj ekskluzivnosti, kad god ga budete koristili. Ne samo da ćete uživati u širokom spektru mnogo oštrijih i realnijih boja, već ćete imati osećaj da se nalazite u najbolje opremljenom bioskopu.

tekst: honor tekst: magic 4 pro

SVEDOK VAŠEG USPEHA NA SVAKOM KORAKU

Cyan

Black

Honor kompanija se uvek vodi idejom da svaki kupac zaslužuje svakodnevno magično iskustvo, a sada je za tako nešto dovoljno samo da posegne za svojim novim Magic4 Pro mobilnim telefonom, koji pokriva sve životne teme i oblasti. Nemojte se začuditi ukoliko vas u jednom momentu Magic4Pro informiše o trenutnom stanju vaše kondicije, a već u sledećem motiviše da napravite jedan dobar “selfie”. Ništa nije slučajno, jer posle toliko koraka, trčanja i vožnje bicikla koje je vaš pametni telefon zabeležio, zaslužujete i da svoj trud pokažete svetu.

ČUVAR USPOMENA I ČAROBNIH TRENUTAKA

0.6x

1x

3.5x

10x

100x

U svom novom magičnom telefonu imaćete sasvim dovoljno prostora da čuvate sve vama drage uspomene i zabeležite sve nove uzbudljive trenutke koji tek dolaze, jer Honor Magic4 Pro ima obezbeđen čak 8 GB Ram-a i 256 GB skladišnog prostora, kao i najstabilnije performanse za najviši mogući nivo efikasnosti. Zamislite samo slike visoke definicije sa zadivljujućom jasnoćom Ultra-Fusion tehnologije, čak i onda kada slikate izdaleka. Zvuči previše bajkovito da bi bilo istinito? Ukoliko ne verujete, budite sigurni da će vas razuveriti najmoćnija kombinacija trostruke (široke, ultraširoke i telefoto) kamere, koja se već sada smatra najbolje rangiranom kamerom u kategoriji pametnih telefona. I za sve to postoji veliki broj dokaza, kao i prestižna nagrada “Gold Camera Label” koju je Honor Magic4 Pro dobio na prestižnom DxOMark testiranju.

Nemojte se brinuti zbog nekoliko kapi vode.

Nemojte se brinuti zbog nekoliko kapi vode

 

Ovaj telefon ima neverovatnu otpornost na vodu i prašinu sa IP68 ratingom 5, obećavajući vam uživanje u brojnim avanturama bez briga.

MUZIKA POKREĆE MAGIJU I SVET OKO VAS

 

Budite ponosni na svoje uspehe, i obavezno proslavite i one najsitnije. Možda svojom omiljenom pesmom? Magic4 Pro ima sasvim dovoljno mesta da u njemu sačuvate sve omiljene melodije, a uz to ne morate brinuti da će vaš kvalitetan zvuk remetiti neki iznenadni poziv. Ovaj pametni telefon ima obezbeđenu potpuno novu funkciju, Privacy Calling, koju podržava veštačka inteligencija, i čiji je zadatak sprečavanje rasipanja zvuka prilikom razgovora.

Veći kvalitet uz još oštriju sliku

Veći kvalitet uz još oštriju sliku

 

Uvek uključena HDR tehnologija može optimizovati sliku i sa lakoćom unaprediti SDR video snimke u HDR u realnom vremenu. MEMC, koji inteligentno pretvara video sa niskim brojem frejmova u onaj sa višim, doprinosi uglađenom krajnjem rezultatu.

SUPERCHARGE VAMA NA USLUZI 24/7

 

Koliko ste samo puta zažalili što neki video-call nije potrajao duže, ili neka slika nije mogla biti obrađena na vreme, jer se baš u tom trenutku na telefonu pojavilo upozorenje da baterija neće izdržati? Magic4 Pro vas rešava i ovog problema, baterijom velikog kapaciteta od čak 4600mAh, kao i najmoćnijom SuperCharge tehnologijom u kombinaciji sa SuperCharge žičanim punjačem, što vam omogućava da na ekranu ugledate onih čuvenih “100% baterije” i to za samo pola sata!

 

I pre nego što pomislite da se na kraju ove bajke krije neka “kvaka”, zaboravite na to. Lepše je da se prepustite i zavirite u svet magije, i uživate u stalnom izazivanju svega onoga što je do sad izgledalo nemoguće.

 

Predstavljanje u Beogradu

 

Nedavno smo u Beogradu imali priliku da se i sami uverimo u kvalitet novog Honor Magic4 Pro, koji nas je uveo u svoj čaroban svet...

Magija ne poznaje ograničenja, čak i kada obavlja milion funkcija u jednom dahu - ona ostavlja dovoljno mesta za zabavu i uživanje. Magija nastaje samo onda kad se usudite da budete drugačiji, bolji, kvalitetniji, jednom rečju - revolucionarni, a novi Honor Magic4 Pro je savršen dokaz da takva magija postoji!