ZA ŽIVOT U POKRETU Huawei MatePad Pro

 

Živeti “ludo i brzo”, zarobljeni u četiri zida… i nije neki komfor kojem težimo?

Savremeni svet nam je izmenio pogled na mnoge aspekte našeg života, a te promene se dešavaju konstantno. Iz godine u godinu, iz dana u dan, otkrivamo nove mogućnosti, nove izazove, nova rešenja, Sa razvojem tehnologije, menja se i naša svest, naša percepcija – menja se naš život…

Brojne sfere koje su nekada delovale nespojivo, danas su se stopile u jednu celinu, pružajući nam priliku da uživamo u svemu – u zabavi, poslu, kreativnosti, socijalnim momentima… bez previše tereta, sve je danas spakovano u jedno malo luksuzno pakovanje, koje možemo nositi svuda sa sobom. Tog malog saputnika danas zovemo HUAWEI MatePad Pro.

Ranije nismo mogli ni da zamislimo da se posao može obavljati sa plaže ili ski staze, jer je isključivo radna atmosfera bila rezervisana za kancelarije. Iznenadni zadaci, emailovi i poruke na koje se mora odmah odgovoriti, zadavali su nam mnogo muka. Laptopovi su u svoje vreme bili neverovatna revolucija koja nas je navela da u celosti promenimo svoj odnos prema radu i prenesemo ga u našu omiljenu fotelju ili rad u prirodi, ali opet, oni su glomazni i teški.

 
 
 
huawei huawei huawei huawei
 

Zahvaljujući internetu koji nam daje priliku da budemo online gde god da se nalazimo, dobili smo slobodu da uživamo i da radimo u pokretu, a danas je to postalo mnogo lagodnije. Iako je smart telefon poprilično dostigao mnoge funkcije laptopa, opet su nam nedostajale mnoge karakteristike, koje smo sada pronašli kod našeg novog profesionalnog asistenta - tablet MatePad Pro! Kompanija HUAWEI je zvanično lansirala ovaj besprekorni tablet pre nekoliko dana u Barseloni, kako bi nam pružila mogućnost da uživamo u savršenom dizajnu, produktivnosti i zabavi sa stilom, gde god da se nalazimo. Slavni gigant je svojim novitetom još jednom postavio nove standarde, pružajući svojim korisnicima premijum osećaj okarakterisan visokim kvalitetom.

Svedeni dizajn inspirisan prirodom

HUAWEI MatePad Pro već na prvi pogled nas impresionira svojim čistim i elegantnim dizajnom. Zbog svoje mikro zakrivljenosti, komforan je za korišćenje, a obzirom da je okvir napravljen od legure magnezijuma, lagan je za nošenje i izdržljiv. Ovaj jedinstveni tablet predstavljen je u četiri boje koje su inspirisane prirodom – Forest Green i Orange u Vegan Leather varijanti, sa teksturom koja nas neodoljivo podseća na prirodnu kožu, i Pearl White i Midnight Grey sa Fiberglass opcijom. U Srbiji je dostupan u boji Midnight Grey, za sve nas sa istančanim ukusom.

Performanse za život u brzoj traci

Najnoviji vodeći Kirin 990 čipset koji je ugrađen u novi HUAWEI MatePad Pro dostiže poboljšane performanse i produžava trajanje baterije, a zaslužan je i za pokretanje aplikacija neverovatnom brzinom. Sada možete bezbrižno i besprekorno uživati u vašim omiljenim video igrama i zabavi.

Jedinstvena fuzija rada sa više uređaja

HUAWEI MatePad Pro dolazi sa širokim opsegom revolucionarnih inovacija, koje značajno menjaju način na koji uređaji komuniciraju sa korisnikom i između sebe. Huawei Share opcija daje nam priliku da koristimo Multiscreen Collaboration, koji ruši granice između Huawei uređaja i napredne funkcionalnosti na više platformi, što nam omogućava drag-and-drop prenos podataka između pametnih telefona i tableta, dok periferno deljenje omogućava da kucamo na pametnom telefonu pomoću tastature i ekrana tableta, a u isto vreme možemo da primamo pozive ili odgovaramo na tekstualne poruke direktno sa tableta. MultiWindow opcija omogućava nam da svaki multitasking savladamo bez napora, uz podršku za korišćenje do tri aplikacije istovremeno. Uz Floating Window funkciju možemo odgovarati na poruke dok gledamo film ili igramo igrice, bez izlaženja iz aplikacije. Nadograđujući korisničko iskustvo Android tableta, novi APP Multiplier deli jednu instancu aplikacije na dva prozora, što nam pruža revolucionarno iskustvo dvostrukog pogleda, koji najbolje iskorištava orijentaciju u pejzažu.

 

Zabeležite vaše misli gde god da se nalazite

Huawei M-Pencil, olovka koja vam pruža prirodno i intuitivno iskustvo pisanja, čini pisanje na staklenoj podlozi zaista zabavnim iskustvom. Uz čak 4.096 nivoa osetljivosti na pritisak, podrškom za nagib, vrhom koji je kreiran od jedinstvenog kompozitnog materijala, osetićete neverovatnu preciznost, kvalitetan odziv i visoku osetljivost Huawei M olovke. Postavljanjem HUAWEI M olovke na HUAWEI MatePad Pro automatski se inicira Bluetooth povezivanje i magnetno punjenje.

Smart Magnetic Keyboard je pametna magnetička tastatura koja se lako povezuje putem Bluetooth konekcije, dok sasvim novi Desktop Mode podržava osam istovremeno otvorenih aplikacija i procesa. U ovom režimu, možete na brz i jednostavan način pregledati datoteke, uz ovu moćnu funkciju pretraživanja.

Vrhunski doživljaj zabave

Da biste se zabavljali na vrhunski način, HUAWEI MatePad Pro ima panel koji poseduje izuzetno visoku rezoluciju. Za uživanje u svim oštrim kadrovima i bogatim živopisnim detaljima, HUAWEI ClariVu Display Enhancement tehnologija zadužena je za znatno poboljšanu reprodukciju boja i jasnoću slike. Zvučnici koje potpisuje Harman Kardon reprodukuju čak i najkompleksnije zvuke sa besprekornom jasnoćom!

Huawei MatePad Pro dolazi sa Huawei mobilnim servisima i Huawei AppGallery prodavnicom aplikacija na kojoj svakog dana možete pronaći sve veći broj najpoznatijih globalnih i lokalnih video igara i aplikacija. Takođe možete koristiti i MoreApps platformu, sa koje možete preuzeti veliki broj popularnih aplikacija.

Jedno je sigurno, HUAWEI MatePad Pro olakšaće vam svaki dan i sa vama će savladati sve prepreke koje moderno doba donosi. Ovo je tablet koji u bukvalnom smislu menja vaš život...

huawei