Visoka moda u svetu visoke tehnologije - Huawei MateBook x Pro

 

Moda je nit koja kreira našu stvarnost i na elegantan način prikazuje najbolju verziju naše ličnosti…

Iako se iz sezone u sezonu modni trendovi menjaju, postoje dragocenosti koje su klasične i koje nikada neće sići sa svog zasluženog trona. Mala crna haljina, biserna ogrlica, salonke sa visokim potpeticama ili klasično italijansko odelo praćeno luksuznim časovnikom, otelotvorenja su večne klasike koja nikada neće izaći iz mode. Svaki od tih komada u sebi poseduje posebnu draž koja nas konstantno privlači i budi u nama tiho divljenje.

Poput “haute couture” kolekcije u modnom svetu, gde kreiranje jedne haljine iziskuje stotine sati posvećenosti detaljima u kreiranju elegancije po meri, tako je i u svetu visoke tehnologije nastao najeksluzivniji uređaj, čiji bezvremeni dizajn odiše prefinjenim stilom. Osobe sa istančanim ukusom, koje ne pristaju na kompromise i za sebe zahtevaju uvek najbolje, prepoznaće njegovu savršenost i poželeće ga u svojoj kolekciji, upravo poput male crne haljine ili klasičnog odela sa potpisom italijanskih majstora – nesumnjivo je da govorimo o Huawei MateBook x Pro.

 
 
 
huawei-MateBook huawei-MateBook huawei-MateBook huawei-MateBook
 

Najavljujući novu eru notebook računara, Huawei MateBook X Pro dobio je uglađene linije, bezvremensku estetiku i klasičnu lepotu. Kombinujući u sebi ekstremnu prenosivost, premijum FullView displej, vrhunske performanse i pametno povezivanje, ovaj luksuzni uređaj označio je pravu prekretnicu za slavni brend. Novi računar u sebi poseduje sve karakteristike koje će ga vinuti u nebesa - umetnički dizajn, inovativnost i inteligenciju.

Dragulj u elegantnom pakovanju

Spoljašnjost novog modela Huawei MateBook x Pro kreirana je od obrađenog metala, koji je finiširan vrhunskim, delikatnim peskiranjem. Dostupan je u 2 šarmantne boje - neodoljiva zelena nijansa poput smaragda Emerald Green, ili Space Grey – uvek moderna nijansa sive, koje su idealne i za posao i za zabavu. Novi prenosivi računar poseduje debljinu od samo 14.6mm i težinu od 1.33 kilograma, što ga čini idealnim za sve profesionalne korisnike koji su uvek u pokretu. Ultra FullView ekran karakteriše impresivan odnos ekrana i tela od 91%, sa nekonvencionalnim odnosom slike 3:2 za displej, koji je mnogo pogodniji za produktivnost i stvaranje sadržaja u poređenju sa ostalim dostupnim ekranima.

huawei-MateBook

Vrhunske performanse za maksimalnu produktivnost

Novi MateBook računar donosi elegantno iskustvo u svakom segmentu, od grafike i editovanja videa, do igranja i multiumedijalnih sadržaja – sve zahvaljujući moćnom Intel procesoru desete generacije, kao i NVIDIA GeForce MX250 grafici. Sa inteligentnim sistemom hlađenja, koji se dinamično aktivira u skladu sa vašim potrebama, novi notebook omogućava nadgledanje temperature sistema u realnom vremenu.

Sa četiri zvučnika, Huawei MateBook x Pro pruža vam izuzetan osećaj da se nalazite negde daleko, na plaži ili gde god poželite, dok se u realnosti opuštate u okrilju svog doma. Njegova baterija velikog kapaciteta, u kombinaciji sa sistemom uštede energije, daće vam mogućnost da bez punjača koristite svoj računar tokom celog dana. Ako dodamo tome podršku za najbrži svetski Wi-Fi, što omogućava bolji prijem signala i pouzdanu vezu, digitalni nomadi će sasvim sigurno biti oduševljeni.

huawei-MateBook

Inteligentna povezanost za svaki scenario

Poput brojnih drugih uređaja koji postaju „pametni“, laptopovi budućnosti će biti pametniji, efektivniji i bolje povezani, pružajući svojim korisnicima interaktivno iskustvo koje smo do sada mogli da vidimo samo u naučno-fantastičnim filmskim ostvarenjima. Nadograđivanjem snažnih karakteristika procesora i osnovnih sistemskih karakteristika MateBook-a, Huawei je uspeo da zaobiđe prepreku između osnovne arhitekture Windowsa i Androida, ostvarujući pun potencijal neometane veze među njima. Istovremeno, Huawei Share opcija koja nakon povezivanja Huawei laptopa i Huawei pametnog telefona omogućava da laptop dodaci kao što su tastatura, kamera, mikrofon i miš sada budu korišćeni kao periferni uređaji vašeg pametnog telefona, pruža još bolje i unapređenije korisničko iskustvo.

huawei-MateBook

Kao pionir u inoviranju pametnih uređaja, Huawei primenjuje sopstvenu tehnološku stručnost na svoj HUAWEI MateBook X Pro. Tehnologije kao što su Fingerprint Power Button i kamera sakrivena u kućištu laptopa, služe upravo tome. Orijentisani prema budućnosti, Huawei brend poput pravog pionira nastavlja da integriše inovacije svojih pametnih telefona sa PC proizvodima, stvarajući neuporedivo korisničko iskustvo, kakvo se do sada nije moglo videti.

Iskoristite promotivnu akciju

Otvarajući nam nova vrata u polju tehnologije, novi Huawei MateBook x Pro računari su već stigli u Srbiju, uključujući Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook 13, Huawei MateBook D14 i Huawei MateBook D15! Uz vodeći, premijum laptop – Huawei MateBook x Pro, najbrži kupci će po ceni uređaja dobiti i Huawei P40 pametni telefon, ranac za laptop i bežični miš. Ukoliko se odlučite za MateBook 13, po ceni laptopa dobijaju se P40 Lite pametni telefon, ranac za laptop i bežični miš, dok po ceni MateBook D14 i MateBook D15 prilikom kupovine možete dobiti Huawei P40 Lite E pametni telefon i, takođe, bežičnog miša i ranac, a promotivna akcija traje do 9. avgusta.

huawei-MateBook

Laptop računara danas na tržištu ima mnogo, pojedini modeli su i moderni i stilizovani, ali kada govorimo o dizajnu i lepoti, Huawei MateBook x Pro deluje kao da je sišao sa modne piste i definitivno je postao MUST HAVE modni detalj. Kada ga budete probali, shvatićete da je kreiran baš po vašoj meri.