Vaš savršen partner u biznisu - Huawei Mate 40 Pro

 

Vaš savršen partner u biznisu
Huawei Mate 40 Pro

 

Plivanje u poslovnim vodama često je poput plivanja sa ajkulama, ali uz Huawei Mate 40 Pro vi postajete ajkula…

U biznis partnerstvu dvoje uvek postižu više od jednoga. U dobrom partnerstvu uspeh je uvek zagarantovan, mada, neophodno je da imate slične vizije i komplementarne sposobnosti. Dva vizionara mogu mnogo postići, ali jedan vizionar i jedan operativni izvršilac mogu kreirati korporativno carstvo. Imati uz sebe nekog na koga se svakodnevno možete stoprocentno osloniti je kao pronalazak vaše savršene druge polovine.

Smart telefoni su napravili revoluciju u našim životima. Ne samo da danas ne možemo da zamislimo život bez njih, nego je fascinantno kako su postali naše portabl kancelarije.

U realizaciji svakodnevnih vizija i organizacionih ciljeva, nema boljeg partnera od Huawei Mate 40 Pro. Bilo da žurite da zabeležite trenutnu inspirativnu misao ili kao modni skaut poželite da napravite profesionalnu fotografiju, Mate 40 Pro neće izneveriti vaša očekivanja.

Živimo u vremenima bez presedana. Rad na daljinu je postao nova normalnost, pa je vaš najverniji partner u fleksibilnom radnom okruženju upravo ovaj pametni uređaj koji uz savršen dizajn i simetričan izgled odlikuju snažne performanse, izdržljiva baterija, zaštita privatnosti i mogućnost saradnje sa ostalim Huawei uređajima.

 

MOĆNA BATERIJA

Ideje vam ne manjkaju, ali realizacija istih je ponekad problem ako ste na nepoznatom terenu, odnosno van kancelarije. Tu uskače vaš partner - Mate 40 Pro. Rad od kuće u doba pandemije sa dolaskom lepog vremena možete zameniti obavljanjem posla iz parka uz ispijanje omiljenog napitka, zahvaljujući moćnoj bateriji od 4400 mAh, kao i najbržim do sad Huawei SuperCharge punjačem od 66,5W. U kombinaciji sa moćnim Kirin 9000 čipsetom, Mate 40 Pro pruža impresivne performanse poput otvaranja velikih datoteka, naprednih programa, aplikacija i igara za samo nekoliko sekundi.

LJUBOMORNO ČUVA VAŠU PRIVATNOST

Savremeni poslovni čovek deli svoja životna iskustva sa drugima, ali važno je da svoju privatnost ljubomorno sačuva. Operativni sistem EMUI 11 sadrži brojna bezbednosna rešenja za zaštitu Huawei korisnika, uključujući, uklanjanje osetljivih ličnih podataka kao što je lokacija iz datoteke pre nego što je pošalje. Ukoliko sve genijalne ideje zapisujete u Beleške, Huawei Mate 40 Pro nudi mogućnost da ih dodatno osigurate, tako što možete postaviti dodatnu zaštitu (Note Lock) u vidu verifikacije pristupa. Zahvaljujući unapređenoj tehnologiji skeniranja lica, Mate 40 Pro prepoznaje samo vas i na taj način može sakriti detalje notifikacija i ponovo zaključati aplikacije ako primeti da neko drugi posmatra vaš ekran.

huawei

GOSPODAR MULTITASKINGA

Obavljanje više zadataka odjednom, nije svojstveno samo ženama. Sve veći obim posla uslovljava potrebu da budete brži, efikasniji i radite više stvari istovremeno. Multi-Screen Collaboration, koju pokreće Huawei Share, nudi potpuno nov način upravljanja više Huawei uređaja i istovremeno pokretanje više aplikacija. Bilo da se radi o paralelnoj kupovini na različitim platformama e-trgovine ili gledanju video zapisa dok komentarišete u čet grupi, sada sve to možete uklopiti na jedan ekran i tako postajete gospodar multitaskinga.

Na primer, možete povezati svoj Mate 40 Pro sa Huawei MateBook X i sa ekrana laptop računara koristiti do tri aplikacije sa telefona. Takođe možete da prenesete podatke sa pametnog telefona na laptop ili suprotno, prevlačenjem preko ekrana računara, zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir, koji poseduje Huawei MateBook X laptop.

huawei

KREATOR NEZABORAVNIH TRENUTAKA

Ne tako davno, video pozivi i višestruki konferencijski razgovori putem mobilnih telefona su izgledali kao scenario za naučnofantastični film. Sa ove vremenske distance, možemo slobodno reći da je Huawei Mate 40 Pro pravi superstar među smart telefonima.

Danas ste svakodnevno na Zoom sastancima, a kamere ovog telefona vam omogućavaju da uživate u HD video pozivima i izgledate savršeno na svakom poslovnom sastanku, ili u razgovoru sa prijateljima koji žive u inostranstvu.

huawei

Kamere su sada već tradicionalno, kreirane u saradnji sa kompanijom Leica. Zadnji sistem kamera sadrži tri kamere: 50MP Super Sensing Wide, 20MP Ultra Wide Cine, 12MP telefoto objektiv koji podržava 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum. Četvrto sočivo je laserski senzor za precizno i brzo fokusiranje na fotografije i video zapise. Videografija je takođe poboljšana pomoću opcija Super Steady Shot, XD Fusion HDR video, Tracking Shot i Story Creator, pa ukoliko svakodnevno kreirate video sadržaje za društvene mreže, posao vam je znatno olakšan uz upotrebu kinematografskih efekata, muzike i filtera. Ukoliko se fotografišete sa više osoba, kamera to prepoznaje i automatski aktivira širi kadar, kako biste se svi našli na jednoj fotografiji. Imate i opciju jednostavnog skeniranja fotografije sa tekstom, koju bez muke možete konvertovati u beleške.

MAŠTA TRANSPONOVANA U SNOVE

Kao omaž nadrealizmu, dizajn ovog telefona se suprotstavlja standardnim dizajnerskim pravilima. On je luksuzan, elegantan, stilizovan, ali istovremeno i provokativan. Dok ga držite u ruci i posmatrate, deluje kao da vam pruža uvid u neku sasvim novu dimenziju. Mašta, transponovana u snove. Upravo iz tog razloga ovaj telefon nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

huawei