Vaš novi personalni asistent - Huawei MatePad 11 tablet

huawei matepad 11
huawei matepad 11
huawei matepad 11

Vaš novi personalni asistent Huawei MatePad 11 tablet

Da li se i vama, u moru svakodnevnih obaveza koje imate od jutra do mraka, često dešava da poželite svog ličnog asistenta, koji bi vas pratio pri svakom koraku i olakšao vam… život?

Ukoliko ste jedna od onih osoba koja je konstantno posvećena svom poslu i želite da stvari oko vas funkcionišu besprekorno, sigurni smo da se u svakom trenutku oslanjate isključivo na proverene stvari koje garantuju dobre rezultate. To ne znači da vas ne privlači ideja da isprobate nešto novo, funkcionalno, praktično, i naravno pouzdano. Ako je istovremeno i elegantno i dovoljno reprezentativno za vaš stil, onda je Huawei MatePad11 pun pogodak!

 
huawei matepad 11 huawei matepad 11
huawei matepad 11

Vaš novi oslonac u životu, poseduje moćne performanse u malom pakovanju, zbog čega je praktičan za poneti i zgodan za sve prilike. Prvi Huawei tablet, za koji se slobodno može reći da objedinjuje rad, kreativnost i lakoću izvršenja svakog zadatka, na prvi pogled oduševljava svakog korisnika svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom. Izuzev uživanja koje ćete dobiti u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka, Huawei MatePad11 će nesumnjivo unaprediti vaš kompletan poslovni stil.

huawei matepad 11

Ako je klasično odelo ili efektan sako nezaobilazni detalj kojim poslovni čovek želi da ostavi utisak, a poslovna žena u svom garderoberu uvek ima crnu haljinu za iste prilike, onda je MatePad11 obavezan uređaj koji svaka ozbiljna poslovna osoba mora imati na svom kancelarijskom stolu ili u tašni. Njegove glatke ivice i prirodna mat siva nijansa inspirisane su prirodom, što ga bez sumnje čini aksesoarom koji savršeno odgovara gotovo svakom business look-u. Bilo da ste zauzeta osoba koja je stalno u pokretu, ili neko ko je navikao da radne zadatke obavlja polako, ali sigurno – budite uvereni da će ovaj tablet ispuniti svaku vašu zapovest.

huawei matepad 11
huawei matepad 11
huawei matepad 11
 

A kako i ne bi, kada su njegove generalne performanse, pouzdana baterija i gomila naprednih opcija pažljivo birane kako bi vam u svakom trenutku obezbedile izvrsne rezultate. Ovo je prvi Huawei tablet koji ima ekran sa brzinom osvežavanja od 120 Hz, što podrazumeva da možete računati na živ prikaz sadržaja, jasne boje, manje treperenje i izloženost plavom svetlu. Osim što brine o vašem vidu, MatePad 11 donosi kvalitetnu reprodukciju za bilo koji audio sadržaj zahvaljujući svom četvorokanalnom sistemu zvuka.

huawei matepad 11

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, pametna magnetna tastatura i Huawei M-olovka, će vam dodatno olakšati rad, jer je ovaj tablet idealan za crtanje. Čudesna olovka je jedinstvena po tome što beleži svaku nijansu kretanja, odnosno u svakom momentu prati i zapisuje svaki vaš pokret. Dizajneri, arhitekte, i svi ostali kreativci će sigurno biti oduševljeni ovim opcijama, a verujemo da će ih dodatno obradovati i mogućnost lakog povezivanja sa drugim uređajima. Vaše remek delo sa tableta u svakom trenutku može preneti na računar i dobiti veći prikaz sadržaja, a tu su i bonus funkcije podele ekrana.

huawei matepad 11

Posebno ćemo izdvojiti Window Lock funkciju koja omogućava rad na dva zadatka u istoj aplikaciji, kao i Multi-Window u kojoj možete istovremeno otvoriti i do četiri različite aplikacije. Brzo, funkcionalno i praktično, posebno za sve one koji su česti posetioci online sastanaka, kao i one koji uživaju u hvatanju beleški ili čak svakodnevno vode svoj poslovni dnevnik. Lakši pregled informacija, pregledan i čist korisnički interfejs, kao i novi Bottom Dock sa prikazom poslednje korišćenih aplikacija, ovaj tablet čine vrhunskom mašinom uz koju će i najnaporniji rad postati čisto zadovoljstvo.

Lak, pouzdan, praktičan, otmen. Huawei MatePad 11 je idealan za sve vas koji želite moćnog saveznika u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka, a koji vas sigurno neće izneveriti… Novi asistent vama na usluzi 24/7 !