huawei huawei

Huawei Watch Fit 3
U korak sa vremenom

Kako prepoznajete osobu sa stilom? To je neko ko ima vizije, neko ko se ne boji promene i s hrabrošću prihvata nove izazove, a svoj stav nosi s ponosom...

 

U svetu visoke mode, bitan je svaki detalj, jer pravi stil se ne ogleda samo u odeći koju nosite, već i u svim dodacima koji upotpunjuju vaš izgled. Ovi pažljivo odabrani detalji mogu transformisati dobar outfit u perfektan outfit. Za one koji cene najfinije stvari u životu, Huawei je kreirao pametni sat koji redefiniše eleganciju i stil, a osmišljen za one koji cene svaku sekundu i prepoznaju prave prilike.

doxa

Kreiran za ljude sa smelim duhom, za one koji se ne boje da izraze svoju jedinstvenost i koji uvek veruju u moć promene, Huawei Watch Fit 3 vešto kombinuje klasičnu eleganciju sa modernom tehonologijom. Sa svojim elegantnim dizajnom, ultra-svetlim AMOLED ekranom i najnovijim funkcijama, ovaj pametni sat je aksesoar koji ne samo da dopunjuje vaš izgled već i unapređuje vaš stil života.

 

Na prvi pogled, Huawei Watch Fit 3 osvaja svojom sofisticiranošću i minimalističkom estetikom. Sat poseduje fascinirajući ultra - laki AMOLED ekran od 1.82 inča, uokviren tankim ramom koji naglašava njegove zaobljene ivice i prošireni, kvadratni izgled. Bilo da se borite sa izazovima i zahtevima užurbanog profesionalnog života, krećete u avanturistički poduhvat ili jednostavno uživate u trenucima opuštanja, maksimalna osvetljenost koja se automatski prilagođava vašem okruženju obezbeđuje vam optimalnu vidljivost gde god da se nalazite.

huawei
huawei
huawei
huawei
huawei

Bela
(kožna)

Siva

Bela

Roze

Crna

Vrhunska koža sa bisernim sjajem, koja prikazuje vaše profesionalno lice u najboljem svetlu.

Podesivi najlonski kaiš koji koži daje prostora za disanje.

Ovaj elegantni kaiš u boji Morandi je fleksibilan, vodootporan i tako udoban.

Umirujući, vodootporni fluoroelastomer kaiš za romantičare u srcu.

Fluoroelastomer kaiš otporan na vodu koji je elegantan, stylish i pogodan za kožu.

huawei

Vrhunska koža sa bisernim sjajem, koja prikazuje vaše profesionalno lice u najboljem svetlu.

huawei

Podesivi najlonski kaiš koji koži daje prostora za disanje.

huawei

Ovaj elegantni kaiš u boji Morandi je fleksibilan, vodootporan i tako udoban.

huawei

Umirujući, vodootporni fluoroelastomer kaiš za romantičare u srcu.

huawei

Fluoroelastomer kaiš otporan na vodu koji je elegantan, stylish i pogodan za kožu.

Iza svog upečatljivog izgleda, Huawei Watch Fit 3 je prava riznica inovativnih funkcija, dizajniranih da unaprede vaš svakodnevni život. Sa potpuno novim kvadratnim UX stilom, bogatim šemama boja i dizajnom inspirisanim časopisima, uživaćete u svakom pogledu na svoj sat. Uvećani fontovi omogućavaju lako čitanje, dok se pozadina u sportskom režimu menja u skladu sa vašim otkucajima srca, pružajući vam imerzivno i intuitivno iskustvo.

huawei huawei

Sa ugrađenim GPS-om, monitorom otkucaja srca, SpO2 merenjem i naprednim praćenjem sna, ovaj sat je sveobuhvatan pratilac za zdravlje i fitnes. AI-powered fitnes trener pruža savete u realnom vremenu i preko 96 načina vežbanja, osiguravajući da vaši treninzi budu što efikasniji i zabavniji. Huawei Watch Fit 3 pruža napredne funkcije za praćenje ishrane i vežbanja, uključujući unapređenu StayFit aplikaciju i Smart Suggestion preporuke za vežbanje. Uz dodatne funkcije kao što su reprodukcija muzike, podsetnici i praćenje menstrualnog ciklusa, Huawei Watch Fit 3 je savršen za sportiste, ali i sve one koji vode aktivan život.

doxa

Zamislite da možete uživati u svojim omiljenim trening rutinama, a istovremeno biti povezani sa svetom oko sebe. Sa Huawei Watch Fit 3, ova vizija postaje stvarnost. Nezavisno od toga da li koristite Android ili iOS, ovaj pametni sat omogućava vam da ostanete u toku sa važnim pozivima, čak i tokom najintenzivnijih treninga. Bez straha od propuštanja bitnih trenutaka, Huawei Watch Fit 3 oslobađa vas briga i omogućava vam da se potpuno posvetite svojim aktivnostima, uz savršenu ravnotežu između vežbanja i povezanosti. Sa samo jednim punjenjem, baterija sata može podržati do 10 dana upotrebe, a čak i uz češće korišćenje garantuje izdržljivost do 7 dana. Brzo punjenje omogućava da za samo 10 minuta imate dovoljno energije za celodnevnu upotrebu.

huawei
huawei
huawei
huawei

Huawei Watch Fit 3 je ne samo tehnološki napredan, već i prava modna izjava. Sa izborom različitih materijala za kaiš - od prozračne tkanine do luksuzne kože - svako može pronaći savršeni stil. Zahvaljujući inovativnom "Link" dizajnu, promena kaiša je brza i jednostavna. Dovoljan je samo jedan pritisak na dugme za kompletnu transformaciju. Ovaj prelep aksesoar dolazi u različitim bojama kako bi dodao stil i eleganciju svakom vašem outfitu, a najbolje od svega je što je ovaj sat toliko lagan, skoro da nećete ni osetiti da ga nosite. To vam omogućava da se slobodno krećete dok istražujete svet oko sebe i uživate u svim sadržajima.

huawei huawei

Huawei Watch Fit 3 je više od pametnog sata. To je dokaz da inovacije mogu biti elegantne, baš kao što dobar stil i još bolje performanse mogu ići ruku pod ruku. Budite među prvima koji će doživeti revoluciju u pametnom fitnesu i nabavite svoj primerak kod operatera ili u slobodnoj prodaji već danas. Sa paletom boja koje uključuju crnu, pink, zelenu i belu, ovaj pametni sat nudi stilsku raznolikost uz cenu od 22.999,00 RSD. Za one koji preferiraju elegantniji izgled, modeli sa belom kožnom ili sivom tkanom narukvicom dostupni su po ceni od 24.999,00 RSD. Kao dodatni bonus, svi koji kupe Huawei Watch Fit 3 do kraja juna dobijaju i specijalan poklon - slušalice FreeBuds SE 2.

 

Uhvatite korak sa vremenom i neka vas Huawei Watch Fit 3 vodi ka boljoj verziji sebe. Posmatrajte kako se vaša budućnost odvija, uz sat koji nije samo aksesoar, već vaš najbolji saveznik u svim prilikama.