Šta vas čini izuzetnim?

Ne morate biti savršeni da biste bili prihvaćeni ili voljeni, ali to ne znači da ne treba da težite savršenstvu... Postanite samouvereni, zadovoljni sobom, prihvatite i svoje vrline i svoje mane. Istaknite samo ono što vas čini izuzetnim i svojim osmehom razoružajte svet!

 

Onda kada shvatite koje svoje kvalitete najviše volite, poželećete da izvučete samo najbolje i vremenom ćete postati nova, savršena verzija sebe. Da bi se ti koraci ubrzali i da biste lakše stigli do cilja, Huawei Nova 10 će vam u kratkom roku pomoći da spoznate svoju izuzetnost!

 

Huawei Nova serija je dokaz da se dizajn pametnih telefona može pomerati do nezamislivih granica i da lepota može ići u korak sa vodećim tehnološkim inovacijama. Od fotografije do video snimaka, ova serija će vam pružiti perfektno iskustvo, sa vrhunskim performansama i estetikom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Dizajn koji će vas zavesti na prvi pogled

huawei
huawei huawei huawei
huawei

Ukoliko se pitate šta nas neodoljivo privlači kod ovog modela, tajna je u jedinstvenom obliku i sofisticiranom dizajnu koji dolazi u Star Orbit Ring verziji, poznatoj po ultra tankim okvirima koji obezbeđuju svu svetlost, boju i glamur ovog sveta. Još prefinjeniju notu dobija uz Starry Silver boju, kao ikona futurističkog stila, koja zadovoljava sve popularniju težnju mladih za šarenijim i modernijim svetom... Kod novih pametnih telefona, u današnje vreme su glavni zahtevi opremljenost opcijama za kvalitetan vlogging, uz dodatak moćnih performansi, kao i revolucionarna nadogradnja funkcija snimanja, što Nova 10 ispunjava u potpunosti.

Zasijajte u punom sjaju

huawei
huawei

Iako je Nova 10 najtanji pametni telefon iz Nova serije, u njega se smestila prednja kamera od 60 megapiksela sa ultra širokim autofokusom od 100 stepeni i senzorom od 1/2,61 inča. Ovom kamerom se postiže odlična rezolucija, jer podržava 4K kvalitet i fenomenalno iskustvo snimanja portreta izbliza, proširujući ono što ljudske oči mogu videti.

huawei

Ukoliko želite da reprodukujete pun sjaj svega što se nalazi pred vama, tu je i Ultra Vision kamera od 50 mekapiksela, opremljena Huawei RYYB Colour Filter Array tehnologijom, koja prima 40% više svetlosti od tradicionalnih RGGB sočiva. Time ćete efikasno poboljšati kvalitet svojih slika čak i pri slabom osvetljenju. Sa Huawei Nova 10 pametnim telefonom, izrada jasnih noćnih snimaka sa bogatim detaljima je zagarantovana, baš kao i najkvalitetniji selfie koji će verno prikazati vaš savršen outfit!

Uvek je vreme za zabavu…

Svoje slobodno vreme možete ispuniti dobro poznatim aplikacijama za komunikaciju i gledanje omiljenih filmova i serija, koje su vam dostupne preko AppGallery platforme. Volite da kuvate? Podelite to sa celim svetom! Plešete i vežbate bez pomoći instruktora? Pohvalite se svima! Od zabave i hobija, preko jednostavnog pristupa Tik Tok-u i ostalim društvenim mrežama, pa sve do raznih finansijskih usluga, konačno ćete moći da budete u trendu i podelite svoje iskustvo sa celim svetom.

huawei huawei huawei

Huawei se pobrinuo da početak hladnijeg godišnjeg doba ne bude tmuran i dosadan, pa je u svojoj prodavnici obezbedio pristup najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Trail, GameLoft i mnoge druge. A za sve one koji svoju komunikaciju žele da nastave u nešto intimnijem okruženju tu su i dalje Viber, Telegram, Tinder, WhatsApp i Messenger kao sastavni deo ponude.

huawei
huawei

Starry Black

huawei
huawei

Provence

huawei
huawei

Starry Silver

Nova 10 serija je dizajnirana sa ciljem da poboljša korisničko iskustvo u svakom domenu. Zahvaljujući oštrom ekranu koji verno prikazuje sve detalje, kao i poboljšanim bojama koje je omogućila OLED tehnologija, sada ćete imati prilike da preuzimate filmove, serije, video zapise i igre i uživate u najboljim striming platformama. Dodatak ovom delu priče je Huawei Video aplikacija koja zapravo predstavlja video katalog najpopularnijih filmova, serija, dokumentaraca, live kanala i kratkih video zapisa svetski poznatih distributera. Isto važi i za Huawei Music, koja korisnicima omogućava da prave različite plejliste i sortiraju ih po sopstvenom nahođenju. Svaki dan je dan novih mogućnosti, pa tako jednog dana možete uživati u svojoj plejlisti za fitnes, drugog dana neka na repeat ide plejlista za opuštanje, i tako u nedogled.

…a da bi zabava duže trajala

Da bismo jedan telefon mogli nazvati savršenim, on svakako mora posedovati izuzetne performanse, ali i dugoročno trajanje baterije. Više ne morate da brinete, jer se Huawei potrudio da vam u svako doba dana i na svakom mestu garantuje prvoklasnu zabavu bez imalo brige o procentima u uglu ekrana. U režimu turbo punjenja, potrebno je samo 10 minuta da se napuni od 20% do 80% nivoa baterije i 20 minuta da se vaš Nova 10 napuni do 100% nivoa baterije. Drugim rečima, vaš telefon će se napuniti i pre nego što završite ponovno pokretanje omiljene igre. Isto tako, više nećete morati da pratite stanje svoje memorije, kao ni brzinu svog telefona. Nova 10 dolazi sa 128 GB interne memorije i čak 8 GB RAM, što je bolje i od prosečnog laptopa.

Izuzetnost nikada nije slučajnost. To je uvek rezultat istinske namere, iskrenog zalaganja i inteligentnog pogleda na svet. U trenutku kada postoji neograničen broj alternativa za nadogradnju postojećih tehničkih uređaja, Huawei se usudio da odabere nešto sasvim neočekivano, nešto drugačije, nešto novo, nešto što je odredilo sudbinu pametnih telefona - onu koja vas stimuliše da u svakom novom danu pronađete neku novu inspiraciju. Shvatićete smisao i suštinu, u trenutku kada pogledate svet drugim očima, kada vam Nova 10 otkrije lepšu stranu svega…