rowenta

Rowenta Za čist i uredan dom

Hladni dani mogu biti veliki izazov za udobnost vašeg porodičnog gnezda - zato ovog novembra Rowenta otpočinje veliku akciju prodaje kućnih uređaja koji će vaš život učiniti lagodnijim i lepšim…

 

Kako doskočiti tmurnim danima i zagađenom vazduhu tokom zime? Magli koja se svakog jutra nadvija nad vašim prozorima i prašini koja se neumorno uvlači u svaki kutak vašeg enterijera? Nečistoćama koje svakodnevno ostavljaju vaši najmiliji, deca ili kućni ljubimci? Ponekad je rešenje mnogo jednostavnije nego što ste mislili. Vreme je za pravu porodičnu terapiju - vreme je za veliko zimsko čišćenje doma!

 

Prva linija odbrane od prašine, alergena i mikroba mora biti čist i uredan životni prostor koji će savršeno odgovarati potrebama cele porodice. Da bi se to izvelo na perfektan način, potrebni su vam moćni eksperti koji su spremni za sve izazove - Rowenta uređaji. Izbor je zaista veliki i može se pronaći, u pravom smislu reči - „za nekoga sve, za svakog po nešto“.

 

Dok polako odmeravate stanje svojih podova, nameštaja i izgužvane odeće, shvatate da je sada pravi trenutak da krenete u akciju. Sreća prati hrabre, a Rowenta uređaji prate sve one koji su rešeni da „pokažu zube“ neredu. Ovaj čuveni brend sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji uređaja koji kombinuju odlične performanse, nove tehnologije, prefinjen evropski dizajn i veoma jednostavnu upotrebu, rešio je da vas obraduje neverovatnim popustima tokom meseca novembra.

Redovno usisavanje kuće i brisanje podova je prilično zamoran posao koji oduzima mnogo dragocenog vremena. Rowenta brend zna da je vaše slobodno vreme neprocenjivo - zato je osmislio liniju proizvoda koji omogućavaju da se na brz i jednostavan način otarasite svega onoga što loše utiče na zdravlje vaših najmilijih. Štapni usisivač je jedan od najboljih saveznika u borbi protiv prašine, alergena i mikroba koji vam svakodnevno zadaju muke. Zahvaljujući sistemu koji istovremeno usisava i briše podove, dobijate ne samo besprekorno čiste podove, već i dvostruku uštedu vremena koje biste inače izdvojili za sređivanje vašeg doma. Tihi, izuzetno ergonomični i pre svega jednostavni za upotrebu, ovi moderni usisivači sasvim sigurno neće izneveriti vaša očekivanja, a učiniće vaše podove blistavim i perfektno čistim!

rowenta

Rowenta Prečišćivač vazduha

rowenta

Rowenta Prečišćivač vazduha

 

Hladniji dani nam diktiraju da više vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a zima je vreme kada svežinu letnjeg povetarca polako smenjuje miris zagađenog i ustajalog vazduha. Ovaj obrazac više ne moramo ponavljati iz godine u godinu, jer je Rowenta rešila da stane na put zagađenom vazduhu! Razvila je idealan prečišćivač sa specijalnim filterima koji vam mogu pomoći ne samo u borbi protiv lošeg vazduha u vašem domu, već i u odbrani zdravlja onih najosteljivijih članova porodice - dece, astmatičara i starijih osoba. Ove zime, otkrijte snagu prečišćavanja vazduha bez granica i rešite se i do 100% alergena koji svakodnevno rade na destabilizaciji vašeg imuniteta.

Ako spadate u grupu onih koji posao usisavanja radije prepuštaju drugima, onda su robot usisivači savršen izbor za vas. Kao i u slučaju štapnih usisivača, i robot modeli ne samo da usisivaju, već i brišu svaki centimetar vašeg poda, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji koja im omogućava izuzetno precizno kretanje po domu. Najbolje od svega - ove malene, a tako moćne usisivače, možete pokrenuti i dok ste van kuće, što znači da će vas po povratku sačekati čist i blistav pod. Ovog meseca dozvolite modernim, automatskim robot usisivačima da vas iznenade svojim visokim performansama - onim, zbog kojih nikada više nećete razmišljati o drugim opcijama za čišćenje doma.

rowenta rowenta

Rowenta Pegla

Rowenta ne samo da ima rešenje za besprekorno čist dom, već je tu da vam reši problem gomile neispeglanih stvari. Zašto biste gubili dragoceno vreme na besomučno ispravljanje svih neravnina kod garderobe, kada Rowenta pegle vrhunskog dizajna imaju odlične performanse? Oduševiće vas njihova izuzetna snaga, preciznost, veliki udar pare i grejna ploča sa čak 400 mikrokrupica, koja će omogućiti da se brže i lakše oslobodite neispeglanog veša koji vas dugo čeka. Započnite svaki dan uredni i skockani po poslednjoj modi!

Svi volimo da boravimo u besprekorno čistom i dezinfikovanom prostoru. Nažalost, to baš i nije tako jednostavan zadatak tokom hladnije sezone. Smanjena mogućnost provetravanja svih prostorija i želja da u svakom trenutku budemo udobno ušuškani u toplom domu često nas sprečava da se detaljnije pozabavimo dubinskim čišćenjem životnog prostora. Rowenta ima rešenje i za ovaj problem! Sada konačno zahvaljujući neverovatnoj snazi paročistača, konačno dobijate priliku da očistite svaki kutak svog doma i uklonite alergene i mikrobe bez ikakvih hemikalija i deterdženata. Tajna ovih modernih uređaja je snaga pare koja osigurava besprekorno i zdravo čišćenje u bilo kojem trenutku, za sve vrste podova i površina. Izuzetno ergonomični i jednostavni za upotrebu, Rowenta paročistači će vas oduševiti svojim vrhunskim performansama dubinskog čišćenja, koje uništavaju i do 99% mikroba i bakterija.

Ovog novembra, Rowenta vam pomaže u čišćenju doma pokretanjem neverovatne akcije: svi Rowenta usisivači, roboti, paročistači, pegle, fenovi, stajleri i trimeri dolaze sa popustom i do 20%! Uštedite novac, ali i svoje vreme, odabirom kućnih uređaja koji kombinuju nove tehnologije, vrhunski dizajn i performanse koje će zadovoljiti potrebe čak i onih najzahtevnijih kupaca. Baš kao i vi, i Rowenta je ove zime odlučna u nameri da vaš život učini lakšim, lepšim i čistijim.