Rowenta x KARL LAGERFELD

Rowenta
x KARL LAGERFELD

"Improvizujte. Postanite kreativniji. Ne zato što morate, već zato što želite. Evolucija je tajna sledećeg koraka.” Karl Lagerfeld

 

Dobro poznate reči čuvenog Karla Lagerfelda, modnog kreatora koji je bio jedinstven u svakom aspektu života, dovoljna je stimulacija da poželimo i mi da postanemo originalni, jedinstveni i neponovljivi. Ali, kako ostaviti trag u svetu koji svakodnevno otkriva i istog trenutka zaboravlja poslednji modni trend koji je bio toliko “in”? Biti osoba koja slepo prati trendove je danas “passé”, naročito ako ste svesni da postoji izobilje revolucionarnih ideja koje imaju potencijal da promene svet.

 

A svet se ne menja preko noći. Najveće promene se dešavaju u najdubljoj tišini, daleko od očiju javnosti, bez ikakve želje za priznanjem. One su jednostavne, a istovremeno glamurozne i dovoljno raskošne da i najobičniji zamah kose učine pravim umetničkim remek - delom. U današnje vreme, svaka osoba koja je u “trendu”, zna da dobar stil vredi više i od skupocenog komada odeće. Zato je veoma važno da budete zadovoljni sobom, a nova kolekcija Rowenta x Karl Lagerfeld je nastala upravo sa tim ciljem, da baš vi zablistate u najlepšem izdanju.

rowenta

Rowenta x KARL LAGERFELD Stajler za kosu

rowenta

Sve velike promene se najpre dešavaju u glavi, ili - na glavi. Bez obzira na kvalitet vaše kose, uvek je pravo vreme da osvežite svoj izgled, jer perfektno stilizovana kosa je najbolji modni dodatak koji možete nositi svakog dana. Na sreću, došao je kraj svim dosadnim tretmanima za kosu zbog kojih ste morale izdvajati gomilu novca i vremena, kako biste samo na trenutak oživele svoje lokne!

 

Rowenta stajler za kosu je vaš novi saveznik za pripremu savršeno stilizovane kose koja će se izdvojiti iz mase. Ovaj izuzetno tanak uvijač stvara prekrasno definisane kovrdže koje mogu potrajati i do tri dana. Ono što ga izdvaja od drugih konkuretnih uređaja jeste brzo zagrevanje od samo 30 sekundi, što znači da možete izgledati savršeno za manje od jednog minuta, zahvaljujući ovom jednostavnom uređaju koji ima savršen prenos toplote i optimalnu kontrolu temperature. Više nećete morati da žrtvujete lepotu svoje kose zbog brige o njenoj bezbednosti. Zar to nisu divne vesti?

rowenta

Rowenta x KARL LAGERFELD Presa za kosu

rowenta

U redu je uzeti slobodan dan i odmoriti se od svega. Ponekad svet zna da postane preveliki teret za vaša mala leđa, što je sasvim ok - do momenta kad se ta težina počinje odražavati i na vašoj kosi! To je prvi signal da je vreme za promene. Naravno da su žene svakodnevno suočene sa mnogobrojnim poteškoćama i da im je teško da izbalansiraju one najličnije želje sa mogućnostima i očekivanjima okoline. Da li osećate da je i vama u tim trenucima potreban čarobnjak koji bi jednim potezom ispravio sve ono što ne valja? Ako ste potvrdno klimnule glavom, onda je Rowenta presa za kosu vaš čarobni štapić, na čije se rezultate možete osloniti svakog dana.

 

Dizajnirana za savršeno ispravljanje bez problema, presa za kosu je idealna za brze i lake rezultate, koji će vašu frizuru dovesti do savršenstva. Ova pouzdana presa sa jednim tasterom za kontrolu i jednim podešavanjem temperature od 200°C omogućava brzo i lako sređivanje koje će vam svakog jutra izmamiti osmeh na lice. Ako spadate u red onih dama koje ne žele da menjaju boju svoje kose, a opet nisu preterano zainteresovane za nadogradnju bilo kakve vrste, onda je jedini način da postignete potpuno novi izgled upravo Rowenta presom za kosu, koja će vam omogućiti da u svakom novom danu izgledate kao da ste upravo izašli iz najskupljeg frizerskog salona.

rowenta

Rowenta x KARL LAGERFELD Fen za kosu

rowenta

U danima odmora i relaksacije želite da se prepustite sebi i svojim najmilijima. Bilo da se radi o ispijanju jutarnje kafe sa najboljom prijateljicom ili o porodičnom okupljanju koje ste organizovali nedeljama unapred, poželeli ste da se osećate opušteno i oslobođeno stresa kojem ste bili izloženi tokom radne nedelje. Po prvi put vas ovog jutra ne budi zvuk alarma, dom je obasjan suncem i mirisom cimeta, a vi nemate vremena za gubljenje. Brzinsko tuširanje, biranje ležernije garderobe i osmeh na licu - to je za početak sasvim dovoljno.

 

Rowenta vas podržava u nameri da svoj život živite punim plućima, pa vam zato nudi efikasno i pouzdano rešenje za svakodnevnu upotrebu bez imalo muke. Možda mislite da je fen za kosu sasvim običan uređaj kome ne treba puno predstavljanja, ali ako vam kažemo da uvek može bolje, brže i efikasnije, da li ćete nam poverovati? Zahvaljujući specijalnoj Effiwatts tehnologiji u samo jednom fenu dobijate čak šest nivoa podešavanja brzine i temperature sušenja kako biste svoj jutarnji stajling doveli do savršenstva. Sada ćete konačno moći da postignete najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju električne energije, a vaša kosa će vam biti zahvalna. Ako nam ne verujete, probajte i uverite se sami!

Od 1909. godine, brend Rowenta osvojio je najzahtevnije potrošače svojim proizvodima izuzetnog kvaliteta koji garantuju savršene rezultate. Rowenta nudi široku paletu proizvoda koji kombinuju tehnološke performanse bez premca, prefinjen dizajn i veoma visok nivo jednostavnosti upotrebe.

 

Misija brenda je da osigura dobrobit svojim korisnicima u svakodnevnom životu zahvaljujući pametnim rešenjima za usisivače, pegle, parne stanice, fenove i depilatore. Uvek pionir, Rowenta je više od 10 godina radila na razvijanju ekološki-pametnih proizvoda. Veran svojim vrednostima, brend Rowenta je stupio u partnerstvo sa fondacijom WWF kako bi postavio ekološki dizajn na čelo svog procesa inovacija.