Pogled na život je lepši uz Huawei P40 Pro Plus

 

S nestrpljenjem sam iščekivala leto – večernje izlaske, zabave, i morski povetarac uz koktele na plaži...

Nova realnost, sa kojom smo se svi suočili početkom ove godine, odlučila je da mi ponovo pomrsi konce i planove za sad stavi na pauzu. Obzirom da važim za upornu osobu koja vešto dolazi do svog cilja, tako ne prestajem da razmišljam o novim letnjim avanturama, u kojima sam slobodna i bezbrižna.

Listajući stare foto albume sa porodičnih putovanja, u sebi sam osetila dozu nostalgije vezanu za to davno prošlo vreme, kada smo letovali i zimovali svake godine. Birale su se destinacije koje su bile u našem okruženju, a nezaobilazni element svakog putovanja bio je fotoaparat i nekoliko rezervnih filmova kojima su se beležili oni najbitniji porodični trenuci.

U to doba, morali smo strpljivo da sačekamo desetak dana razvijanje filma u foto-radnji, kako bismo se pohvalili svojim prijateljima. Neretko sam dobijala fotografije na kojima je ovekovečen i deo mog kažiprsta. Tada nisu postojali digitalni fotoaparati i softveri kojima se sve to moglo obrisati, srediti i provući kroz beauty mode. Za savršenu fotografiju smo imali samo jedan pokušaj i ništa više.

 
 
huawei-p40-pro-plus huawei-p40-pro-plus huawei-p40-pro-plus huawei-p40-pro-plus huawei-p40-pro-plus
 

Danas, uz novu Huawei P40 seriju mobilnih telefona, započinje sasvim novo doba profesionalne fotografije. Svako može postati profesionalac u „hvatanju“ tog savršenog trenutka, a ja sam to uspela sa svojim novim najboljim prijateljem - HUAWEI P40 Pro+ !

POGLED JE LEPŠI KROZ LEICA OBJEKTIV

Uz evoluciju Leica kamere, novi Huawei P40 Pro + dolazi sa još snažnijom Ultra Vision kamerom od 50MP, Ultra Wide Cine kamerom od 40MP i 3D Depth Sensing kamerom. Tu je i SuperZoom sočivo, koje podržava 10x pravi optički zum, 20x hibridni zum i 100x maksimalni digitalni zum, pa tako kreira savršen pogled kroz Huawei P40 Pro +.

Huawei P40 Pro + poseduje prednju kameru od 32MP, koja zahvaljujući unapređenjima omogućava savršene efekte, a uz Golden Snap sa AI Best Moment novom funkcijom pametne fotografije, bira najbolje kadrove sa “pokretne” slike.

Uz Bokeh efekte za video snimke u realnom vremenu i usmereni audio zum, Huawei P40 Pro + mi omogućava da zumiram audio izvor i istovremeno pojačava njegov zvuk. Moji novi video snimci su sada dosta realniji i kvalitetniji. Zaista uživam u njima i nesebično ih delim sa prijateljima.

 

DIZAJNIRANA ELEGANCIJA

Sa svojim jedinstvenim dizajnom i Huawei Quad-curve Overflow displejom, Huawei P40 Pro + poseduje Demi Bullnose ivicu sa sve četiri strane, što me je odmah asociralo na vodu koja se preliva preko ivice bazena... Možda je pravi trenutak da otplovim u nove morske pustolovine.

Huawei P40 Pro + pored svoje lepote, naravno nudi i izvanrednu izdržljivost, uz pomoć svojih nanotehnoloških keramičkih zadnjih panela, a dostupan je u dve boje – White Ceramic i Black Ceramic.

BRZINOM SVETLOSTI DO NOVIH AVANTURA

Huawei P40 Pro + pokreće Kirin 990 5G, njihov najmoćniji procesor do sada. Odziv ekrana i iskustvo igranja igara podižu se na novi nivo zahvaljujući unapređenoj grafici. Vodeći bežični Huawei SuperCharge punjač od 40W dostupan je u klasičnoj i bežičnoj varijanti na Huawei P40 Pro + za brzo i praktično punjenje. Čipset je dobio termalno ležište koje pruža izvanredne performanse naprednih sistema za hlađenje, uključujući prilagođeni 4 u 1 SuperCool sistem na telefonu.

huawei

Blisko sarađujući sa programerima širom sveta, Huawei nudi širok spektar globalnih i lokalnih aplikacija na AppGallery, zvaničnoj Huawei prodavnici aplikacija. Takođe, možete uživati u velikoj količini zabavnih sadržaja na Huawei mobilnim servisima kao što su Huawei Video, Huawei Music ili Huawei Reader, uz konstantno dodavanje novih, tako da se nikada nećete zasititi.

Nekako mi se čini da ukoliko odlučim da ovog leta ostanem kod kuće, da mi je zabava zagarantovana uz Huawei P40 Pro +, jer ću imati priliku da iz sasvim novog ugla otkrijem svet oko sebe i jednim potezom uhvatim sve njegove lepote… Ako ništa drugo, moj selfie ispada savršeno. Škljoc!