OTVORI SVET NOVIH MOGUĆNOSTI

OTVORI SVET NOVIH MOGUĆNOSTI

Fotkaj i pobedi!

 

Ovog septembra, od 16.09.2022. do 29.09.2022., KARE salon nameštaja 

nagrađuje hrabre kreativce, koji su spremni da menjaju svoju percepciju i svet oko sebe

 

Skriveni magija stoji na dohvat tvoje ruke i strpljivo čeka da je uhvatiš. Otkrij nove horizonte. Pogledaj svet iz drugačije perspektive. Osmotri. Oslušni. Priđi bliže. Izaberi. Kreiraj. Zabeleži svoj momenat!

 

Iskoristi jedinstvenu priliku da uliješ novi život komadu nameštaja ili na svoj, poseban način, dekoriši kutak koji ćeš svojom čarolijom pretvoriti u fotografsko remek delo. Možda baš ti otkriješ glavnu zvezdu ove scene! Izvuci tu skrivenu vazu iz ćoška koja će zasijati posebnim žarom kada izađe na svetlo dana. Igraj se. Pusti mašti na volju. A svoje ideje podeli sa celim svetom.

 

 

Znamo da život nije ni horizontalna, a ni vertikalna linija bez ikakvog smisla i cilja. Znamo da i ti potajno maštaš o onom savršenom trenutku gde se ove dve linije preklapaju, a sve dobija savršen smisao. Pronađi smisao u možda naizgled besmislenim detaljima, poseti KARE salone nameštaja  i zgrabi svoju šansu! Novim Samsung Galaxy Z Fold4 telefonom uslikaj drugi Samsung telefon - Galaxy Z Flip4 uz komad KARE nameštaja, dekor ili postavku koju zatekneš, ili sam osmisliš u raskošnim ambijentima u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

 

Nakon fotografisanja, potpiši svoju fotografiju olovkom koja je sastavni deo telefona Galaxy Z Fold4 i učestvuj u KARE nagradnom konkursu, koji je otvoren od 16.09. do 29.09.2022. septembra. Osim što ćeš imati jedinstvenu priliku da se upoznaš sa najnovijom Samsung Galaxy Z serijom telefona, imaćeš i mogućnost da osvojiš zanimljive nagrade, koje će kao simbol tvog trijumfa, oplemeniti izgled tvog doma ili radnog prostora.

 

Nagrade:

Prva nagrada: Fotelja Paradise ili fotelja Ritmo (pobednik sam bira)

Druga nagrada: Lampa Animal Rabbit

Treća nagrada: Dekor Heart Hand

 

Trajanje konkursa:

16.09.2022. do 29.09.2022. septembra

 

Lokacije:

Beograd, Dečanska 12
Novi Sad, Bulevar oslobođenja 131
Kragujevac, Bulevar Kraljice Marije 54M, Smallville

Vreme:
Učesnici konkursa mogu da posete KARE salone nameštaja svakog radnog dana od 12h do 20h i subotom od 11h do 17h

Žiri: NN Media production i arhitekta Ksenija Đorđević KDA


Datum proglašenja pobednika: 10.10.2022 u 12h na portalu MOJ ENTERIJER (www.mojenterijer.rs)


PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA


 

Prva nagrada: Izbor između fotelje Swing Ritmo i Paradise

1) Fotelja Swing Ritmo Vintage Eco

 

Omiljena kao fotelja za čitanje i za opuštanje u svim mogućim dnevnim sobama. Ova fotelja sa funkcijom ljuljanja je posebno pogodna za dnevni boravak, uz sofu ili kauč, jer se štof imitacije kože odlično slaže sa svakim nameštajem. Za one koji žele još više udobnosti, dostupan je i odgovarajući tabure za ovu fotelju, koji možete pogledati u KARE salonu.

 

Materijal: Korpus od brezovog drveta, presvlaka: 100% poliester (mikro vlakna), Ispuna: 100% poliuretanska pena

Dimenzije (V/D/D): 83 x 76 x 74 centimetara

2) Fotelja Paradise

 

Privid rajskog vrta! Fotelja Paradise ističe se svojom organskom formom i izuzetno raskošnim floralnim dezenom presvlaka. Dominantna tirkiz boja, iz čije podloge izviru najrazličitiji oblici cveća i drugih biljaka, unosi radosnu atmosferu u enterijer. Eleganciju joj daju tanke zlatne noge. Apsolutni favorit!
 

Materijal:
Poklopac - Poliester, Tapaciranje: 32 kg/m³ Poliuretan, Noge - Nerđajući čelik niklovani, 150 kg maks. nosivost, Ručna izrada 

Visina sedišta: 44,50 cm

Mere (V/Š/D): 73 k 76 k 68 centimetara

Težina: 11,39 kg

Druga nagrada - Stona crna lampa Animal Rabbit

1) Stona lampa Animal Rabbit crna

 

Simpatična i moderna u isto vreme. Stona lampa Animal Rabbit u mat crnoj boji od polirezina će u trenu osvojiti sva srca. Ulepšajte svoju spavaću sobu zekom kao noćnom lampom ili ga učinite recepcionerom u hodniku. Savršen kao ideja za poklon za domaćinstvo, koji će zasigurno ostaviti utisak. Lepota kreativnih lampi je u tome što odmah daju novu atmosferu i nov ugao gledanja na komad nameštaja na kojem se nalazi npr. komodi ili konzolnom stolu. Ovakve lampe stvaraju topla ostrvca svetlosti u prostoriji, koja osiguravaju udobnost.

 

Detalji: 230 V, 50/60 Hz, za sijalicu E14 x1, maks. 5 Watt

Materijal: telo od polirezina i čelika, abažur 100% lan cm

Dimenzije (V/D/D): 68,2 x 23 x 26

Treća nagrada – Ukrasni predmet Elements Hand Heart

1) Ukrasni predmet Elements Hand Heart 33cm

 

Ovaj ukrasni predmet, osim što na efektan način akcentuje vaš prostor, pokazuje i podseća šta je najbitnije u životu - srce.
Na simboličan način, ovakvim poklonom možete vašoj voljenoj osobi izjaviti ljubav. Sa elegantnom mermernom bazom, uklapa se uz svaki stil enterijera, a može se naći i kao dopadljiv detalj na polici za knjige.

Materijal: poliresin, prirodni kamen mermer

Mere (V/Š/D): 33,5 k 31,5 k 10,5 centimetara

Težina: 1,8 kg