Osetite magiju sveta koji vas okružuje uz Huawei Watch GT 2 Pro

 

Da li ste ikada osetili taj poriv u sebi i poželeli da postanete istraživač novog sveta? Neko ko hrabro korača pustinjom, džunglom i koji roni do neistraženih mračnih dubina? Neko koga adrenalin vuče ka napred i koji nikad ne odustaje pred preprekama?

Svet je pun izazova i čeka na one najhrabrije. Uvek nepredvidiv i kao takav otkriva svoje lice samo najupornijima. Konstantno postavlja brojne izazove koji izdvajaju posebne i odabrane od onih koji se zadovoljavaju prosekom. Novo doba donosi nove mogućnosti i nove vizije, pružajući nam priliku da dotaknemo svemir, zaronimo i istražimo dubine okeana i upoznamo svoje lične sposobnosti. Priliku da postanemo brži, precizniji i ispred svih drugih, u svakom trenutku.

Napredak tehnologije, tehnike i dizajna kao da sa svakim novim proizvodom nastoji da nas iznova zavodi i navodi da se zaljubimo u taj fascinantni digitalni svet. Danas sve to može biti spakovano oko našeg ručnog zgloba, što nam daje mogućnost da sa lakoćom istražimo i osvojimo nove horizonte!

 

Zagonetan novi dizajn Huawei Watch GT 2 Pro sata, apsolutno će vas ostaviti bez teksta. Namenjen je svima vama koji ne pristajete na kompromise, i želite sve i odmah. Možda zvuči prepotentno, ali je sasvim razumljivo da želite da dobijete priliku da istražite nove mogućnosti i da svim svojim čulima osetite magiju sveta koji vas okružuje.

VAŠ LIČNI TRENER

Proširujući svoju kolekciju pametnih satova, Huawei vam sa zadovoljstvom predstavlja sat koji obiluje inovacijama, i ne samo da je savršen saputnik za sve vaše avanture, on postaje vaš lični trener koji vas stimuliše da održavate kondiciju i zdravlje uz više od 100 režima vežbanja i funkcije profesionalnog praćenja fitnes podataka. Elegancija i dizajn Huawei Watch GT 2 Pro sata, gotovo da staju rame uz rame sa njegovim performansama. Praktičan i visokokvalitetan sat sa brojnim funkcijama za svakodnevnu upotrebu nudi vam do sada neviđeno iskustvo praćenja zdravstvenih parametara, poput očitavanja otkucaja srca, prosečne brzine i maksimalnog nagiba, najpreciznije do sad.

U nizu novih funkcija koje je Huawei za vas pripremio, nalaze se režimi za skijanje, skijaško trčanje, snoubording i poligon za golf. Bilo da se aktivno ili rekreativno bavite sportom, uz Huawei Watch GT 2 Pro oko vašeg ručnog zgloba, moći ćete da pratite svoj napredak u realnom vremenu i analizirate dobijene podatke. Spoznaćete kada je poželjno da date više, a kada treba da usporite. Takođe sat poseduje i opciju glasovnih smernica koje vam pružaju sve važne informacije koje su vam u trenutku potrebne.

huawei

DIZAJN SA 200 LICA ZA SVE PRILIKE

Kako bi se istakao u nizu svojih prethodnika ovaj sat se može pohvaliti robusnim dizajnom napravljenim od vrhunskih materijala, koji uključuju safirno staklo, kućište od titanijuma, kao i keramičku masku koja nežno prijanja na koži. Sofisticirana izrada i savršen balans umetnosti i tehnologije zaslužni su za rafiniranu notu ovog inovativnog sata. Sat je dizajniran tako da prati vaš stil, nudeći vam pri tom da odaberete neko od njegovih 200 impresivnih lica.

huawei

Uz novi Huawei sat imate jedinstvenu priliku da uživate u lepotama prirode koja nas okružuje. Jedan pogled na vaš novi ručni sat i znaćete kada izlaze i kada zalaze Sunce i Mesec, ali i mnogo više od toga. Možete uz pomoć ovog fascinantnog sata da pratite svih 8 mesečevih faza.

Uz ovaj sat na ruci ne treba da brinete da ćete se ikad izgubiti, jer funkcija Route Back prati vašu putanju i koristi GPS za precizno označavanje vaše pozicije. Uz opciju bežičnog punjenja, baterija ovog sata traje neverovatne dve nedelje!

huawei

Huawei Watch GT 2 Pro sadrži funkciju obavljanja poziva, obaveštenja o sms porukama, kao i o aplikacijama poput društvenih mreža i slušanja muzike bez telefona. Osim toga, ovaj sat će vas uvek i na vreme upozoriti ako dolazi do iznenadnih promena vremena. Uz detekciju zasićenja kiseonikom i naučno praćenje sna, ovaj sat je zaista vrhunsko remek delo savremene tehnologije.

 

Istražite svet i koračajte hrabro uz svog novog prijatelja i saputnika Huawei Watch GT 2 Pro!