Modno izdanje popularnog telefona

Honor brend je skoro najavio lansiranje novog izdanja svog slavnog Honor 20 Pro modela, u saradnji sa italijanskim luksuznim brendom Moschino…

Predstavljanje ovog telefona je ograničeno ekskluzivno na Kinu i očekuje se da će tu i biti zvanično pušten u prodaju, s obzirom na neverovatnu bazu fanova koju poseduju u ovoj zemlji. Luksuzan kao što je i očekivano, novi model poseduje kozmetička poboljšanja u odnosu na originalni telefon, jer je premijum vizija u istinskom Moschino stilu.

Novo Moschino Edition izdanje Honor 20 Pro modela dolazi u novoj boji, koja zapravo predstavlja jedinu upečatljivo razliku između novog telefona i originalne varijante. Što se specifikacija tiče, on zadržava sve osobine koje poseduje originalni Honor P20 Pro i dolazi sa FHD+ displejem od 6.26 inča sa otvorom za prednju kameru koja ima 32 megapiksela. Pored toga, model ima skener za otisak prsta sa strane, Kirin 980 procesor i veliku bateriju od 4.000 mAh.

Zvanični poster Moschino izdanja predstavlja nam uređaj prekriven crnom bojom sa ispisom “This is not a Moschino Phone” graviranim na zadnjem panelu u nijansi zlata, zajedo sa Honor logoom iste boje. Sam telefon dolazi sa jedinstvenom Moschino temom i pozadinom, a predstavlja ultimativni high-tech aksesoar za fanove brenda. I dalje nema reči o ceni ovog telefona, ali znamo da je dostupan za kupovinu u Kini.