Novi MateBook X Umetnost lakoće

 
 

Život u savremenom dobu zaista je dinamičan i zahtevan, jer iziskuje našu konstantnu energiju, brzinu, snagu i kreativnost...

Navodi nas da budemo ekspeditivni i da sve naše obaveze obavljamo sa „lakoćom“ u pokretu… Bilo da smo u potrazi za savršenim poklonom, ili munjevitom brzinom prelazimo sa starih projekata na nove, ili pak jurimo sa jednog na drugi kraj sveta kako bismo zagrlili svoje voljene, život ne staje. Nezaustavljivom brzinom dani nam prolaze, ostavljajući samo male tragove u našim uspomenama.

Brzina i dinamika zahtevaju inovativna rešenja koja će svaki naš dan učiniti jednostavnijim, pa je tako doba nošenja poslovnih papira i projekata pod rukom davno prošlo vreme koje je zamenjeno digitalnom varijantom. Laptop računari koji su nekada bili prava revolucija sada su deo naše svakodnevice i realnosti, osvajajući nas svojom lakoćom, uglađenim dizajnom i superiornim mogućnostima. Danas nam obezbeđuju priliku da postanemo produktivniji, efikasniji i uživamo u poslu kojim se bavimo gde god da se nalazimo.

huawei-matebook
huawei-matebook
huawei-matebook
huawei-matebook
huawei-matebook
huawei-matebook
 
 
 

Upravo je najnoviji Huawei model, MateBook x 2020, postao simbol elegancije, jednostavnosti, i istinske umetnosti lakoće.

Ponuđen u dve boje, Silver Frost i Forest Green, Matebook X 2020 nam postavlja nesvakidašnju dilemu – da li da se opredelimo za čistu i nežnu ili spokojnu i misterioznu?

Njegova sjajna, ispolirana površina preko koje klize prsti probudiće u vama osećaj divljenja. Činiće vam se da u svojim rukama držite pravo malo prenosivo remek delo, koje je kao stvoreno da vas prati u stopu i bude vam savršena podrška u svim izazovima koje jedan dan može doneti sa sobom.

 
 
 
huawei-matebook huawei-matebook huawei-matebook huawei-matebook
 

MateBook x 2020 težak je svega jedan kilogram, pa vam neće biti teško da ga ponesete sa sobom do omiljene kafeterije, pripremate gurmanske delicije za sedeljku sa prijateljima gledajući u recept sa njegovog ekrana ili uživate u omiljenim pesmama dok upijate sunčeve zrake pored egzotičnog bazena. Sloboda je ono što HUAWEI MateBook X donosi sa sobom.

Ovaj neverovatni uređaj je kao stvoren za oslobađanje mašte, bez klasičnog metalnog okvira oko ekrana. MateBook X vam omogućava da ga povežete sa svojim smart telefonom uz opciju Share putem touch pada, spajajući ih u jedan uređaj. Ekran telefona pojavljuje se na ekranu MateBook X 2020, a mogućnosti koje se tada otvaraju su naizgled beskonačne. Pristup datotekama, prenos podataka, poziv sa računara – šta god zamislite, sada je moguće.

huawei-MateBook

Kao šlag na torti tu je opcija Free Touch – unapređena varijanta touch pada koja precizno oseća dodir prstiju, i šalje povratne informacije putem vibracija. Ako ste ikada zamišljali kako bi izgledao dijalog između ljudi tehnologije, ovo bi bila najpribližnija slika. Sa većom površinom za kontrolu i uz više slobode za upravljanje s više prstiju MateBook X je upravo ono što je nedostajalo dinamičnom načinu života.

A da bi iskustvo bilo potpuno HUAWEI je ovaj prenosivi račinar nagradio moćnim zvučnicima i mikrofonima, zahvaljujući kojima su konferencijski pozivi podignuti na najviši nivo. Maksimalna bezbednost podataka koji se nalaze na ovom računaru zagarantovana je dugmetom koje reaguje na otisak prsta. Svi detalji na njemu posebno su kreirani kako bi vas osvojili na prvi i svaki sledeći pogled.

huawei-MateBook

Ako je moguće savršenstvno pretvoriti u opipljiv proizvod, onda je to zasigurno MateBook X. Možda je pravo vreme da sebi olakšamo život?