huawei

Huawei PURA 70 serijaČista perfekcija

U svetu gde tehnologija polako prerasta u umetnost, dizajnirani pametni telefoni prevazilaze puke gedžete i postaju simboli sofisticiranosti i elegancije…

 

Sa glatkim linijama, očaravajućim oblinama i pažljivo izrađenim detaljima, Huawei uređaji su postali izraz ličnog stila i ukusa. Od blistavog displeja do ergonomskih kontura, svaki aspekt njihovog dizajna je svedočanstvo o besprekornom spajanju forme i funkcije…

huawei

Uz konstantnu posvećenost stalnim inovacijama, Huawei kompanija ne prestaje da nas impresionira. Ovog puta nam predstavlja naslednika čuvene P serije - revolucionarnu Huawei Pura 70 seriju, koja označava početak nove ere u svetu flagship uređaja, sjedinjujući ultimativnu fotografiju i jedinstvenu estetiku, u koju ćete se zaljubiti već na prvi pogled.

huawei
huawei
huawei
huawei
huawei

Da li ste i vi spremni za dolazak ovog spektakularnog modela smart telefona, koji je već izazvao uzbuđenje i radoznalost među ljubiteljima tehnologije širom sveta?

 

Pura 70 serija je oličenje prepoznatljivog stila po kome je Huawei čuven. Odstupajući od tradicionalnog dizajna svojih prethodnika, Pura 70 serija donosi moderne, minimalističke i elegantne linije, označavajući novi pravac u estetskom dizajnu. Inspirisana fascinantnim spojem mode i tehnologije, ova serija omogućava korisnicima da izraze svoju kreativnost i individualnost na dosad neviđene načine.

huawei huawei

Bela

Crna

Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro dolaze u klasičnoj crnoj i beloj varijanti što će svakako zadovoljiti visoke kriterijume svih modnih entuzijasta, kao i ljubitelja minimalističkog stila. S druge strane, Huawei Pura 70 Ultra poseduje reljefni minimalistički dizajn na zadnjem panelu i elegantan, tanak uzorak sa presvlakom od veganske kože. Ova serija predstavlja harmoničan spoj vrhunskog zanata i meke teksture u jedinstvenoj zelenoj nijansi kojoj neće odoleti ni ljubitelji najklasičnijeg stila.

huawei

Ova revolucionarna serija izdvaja se svojim ravnim ivicama ekrana, zaobljenim uglovima i minimalističkim okvirom, pružajući moderni estetski doživljaj i impresivno vizuelno iskustvo. Poseduje najnoviju generaciju Huawei X-True™ displeja sa visokom gustinom piksela, podržavajući ultra-visoku rezoluciju i AI HDR prikaz u galeriji. Sa maksimalnom osvetljenošću do 2500 nita i adaptivnom stopom osvežavanja ekrana, ovi telefoni pružaju kristalno jasnu sliku i fluidno iskustvo.

 

Huawei Pura 70 serija je prava revolucija u svetu mobilne fotografije. Kroz naprednu tehnologiju poput Ultra Lighting sistema kamera, ova serija definiše nove mogućnosti u fotografiji pametnih telefona, gurajući granice kreativnosti ka novim visinama.

huawei huawei
huawei

Rutile

huawei

Zapaljeni ugalj

Opremljeni glavnom kamerom koja se ponosi senzorom od 1/1.3 inča i raznovrsnim opsegom otvora blende od F1.4 do F4.0, Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro pružaju izuzetan kvalitet slike, čak i u izazovnim uslovima slabog osvetljenja. S druge strane, telefoto kamera poseduje revolucionarni periskopski otvor blende od F2.1, kako bi postavila novi standard za brzo i precizno hvatanje trenutaka.

 

Huawei Pura 70 Ultra uvodi inovativno rešenje sa svojom Pop-out kamerom koja ima ultra-osvetljenje, dizajniranu da se automatski izvlači tokom fotografisanja, osiguravajući optimalno korišćenje prostora unutar unutrašnje strukture kamere. Sa senzorom od jednog inča i širokim opsegom otvora blende od F1.6 do F4.0, ova kamera predstavlja značajan napredak u mobilnoj fotografiji. Njen retroaktivni dizajn uključuje izdržljive materijale i poseduje IP68 sertifikaciju za otpornost na vodu i prašinu.

huawei

Kada je reč o prednjoj kameri, Huawei Pura 70 serija ima 13-megapikselnu širokougaonu selfie kameru, garantujući zadivljujuće autoportrete sa tačnim proporcijama i minimalnom distorzijom, što vam olakšava da zabeležite svoje najbolje trenutke.

 

Huawei Pura 70 serija pruža savršen balans između kapaciteta baterije i debljine kućišta, sa modelima koji podržavaju impresivno brzo punjenje. Kapacitet baterije varira od 4900mAh do 5200mAh, uz podršku za SuperCharge punjenje do 100W žično i 80W bežično. S debljinom kućišta od svega 7.95mm do 8.4mm, ovi uređaji nude izuzetno dugotrajnu bateriju uz neverovatno elegantan dizajn.

huawei huawei

Huawei je omogućio pristup širokom spektru aplikacija putem svoje platforme. Zahvaljujući rešenju treće strane omogućeno je direktno preuzimanje popularnih aplikacija poput Google aplikacija, WhatsApp-a, Facebook-a i Instagram-a sa AppGallery prodavnice aplikacija. Sada neometano i jednostavno možete pristupiti ovim aplikacijama bez potrebe za dodatnim platformama poput Gspace ili apkpure. Prilikom preuzimanja Google aplikacija prikazaće vam se obaveštenje koje samo treba da potvrdite kako biste instalirali potrebne dodatke. Ovi dodaci su laki za uređaj i ne ometaju njegovo funkcionisanje.

huawei huawei

Praktičnost i lepota, elegancija i brzina - sve ove karakteristike se savršeno spajaju u Huawei Pura 70 seriji. Ovaj telefon nije samo tehnološko čudo, već i modni izraz koji unosi svežinu i inovacije u svakodnevni život. Pura 70 će biti savršeni dodatak vašem omiljenom komadu garderobe, bez obzira da li šetate ulicama grada ili se zabavljate sa svojim prijateljima na letnjem festivalu, istaći će vašu eleganciju i sofisticiranost gde god da se nalazite.

 

Ponekad je za promenu perspektive potrebno tako malo… zato uzmite svoj novi Pura 70 u ruke i na perfektan način zabeležite svaki trenutak koji vaš život čini posebnim!