Čarobna lampa za ljubitelje kućnih bioskopa

Ove godine, brojni brendovi su dali sve od sebe kada se radi o predstavljanju novih tehnologija za naše domove, a primat je pripao kućnim projektima…

I dok mnogi, kada se povede ova priča, očekuju spominjanje i veličanje brendova kao što su LG ili Philips, ovog puta, našu pažnju privukao je XGIMI Magic Lamp projektor. Kao što njegovo ime govori, Magic Lamp projektor je funkcionalni komad rasvete, koji igra ulogu lampe, Bluetooth zvučnika i projektora.

Kineska kompanija XGIMI uspešno je spojila DLP projektor i Bluetooth zvučnik unutar jedne plafonjere, čiji će dizajn posebno obradovati sve one ljude koji odbijaju prisustvo projektora u svom domu, verujući da oni doprinose vizuelnom neredu i oduzimaju stilske poene jednom prostoru. Opremljen sa 176 Lumileds LED diode, ovaj projektor je prava čarobna lampa za vaš dom. Zahvaljujući pratećoj aplikaciji, LED ambijentalna svetla nude različite boje osvetljenja i doprinose sjajnom ambijentu i atmosferi.

Ukoliko govoriomo o usluzi projektora koju pruža, Magic Lamp je sposoban za 0.71 koeficijent propustljivosti, a može emitovati sliku sa udaljenosti od 1.5 m, do 254 cm. Sa 1080p rezolucijom i osvetljenosti od 900ANSI lumena, ovaj projektor odogvara na sve naše potrebe.

Iako se možda nećete složiti sa nama da je ovo zapravo najbolji projektor koji je lansiran ove godine, izgubićete tu bitku kada se spomene element versatilnosti. Sve ovo je moguće zbog činjenice da je XGIMI Magic Lamp opremljen MediaTek Smart Display SoC, koji poseduje procesor sa četiri jezgra, odgovarajući na sve zahteve striminga svojih korisnika.

Kao što smo već naveli, Magic Lamp obavlja tri dužnosti – komada rasvete, projektora i zvučnika. Kada se radi o zvučniku, XGIMI projektor dolazi sa integrisanim 8W Harman Kardon zvučnikom, koji je kompatibilan sa glasovnim asistentima, Dolby Audio i DTS Virtual X opcijama. Svi ovi faktori doprinose neverovatnom iskustvu uživanja u omiljenim sadržajima.

Ukoliko još uvek niste oduševljeni trostrukom funkcionalnošću koju vam ovaj projektor pruža, on vam daje mogućnost da njime upravljate kao čarobnom lampom. Pored toga, njegova cena od 1.100 dolara će učiniti da se mnogima dopadne. Kako saznajemo, biće dostupan za kupovinu nakon što zvanično debituje na IFA 2022 sajmu koji se idućeg meseca održava u Berlinu.

Luxury Experience