Vreme je za poklone koji se pamte

Zakoračite u Novu godinu sa osmehom na licu i iskoristite praznične Visa pogodnosti koje se ne propuštaju!

 

Bliže se praznici, a svesni smo koliko vam je važno da svoje najmilije, ali i sebe, obradujete pažljivo odabranim poklonima. Zato smo rešili da ulazak u Novu 2022-u učinimo jednom nezaboravnom avanturom, a vama znatno olakšamo odabir darova. Dovoljno je samo da se smestite u svoju omiljenu fotelju, i uz šolju toplog čaja, uživate u onlajn kupovini. Pripremanje poklona nikada nije bilo ovoliko udobno, a uz sjajne ponude i popuste sigurno ćete napraviti odličan izbor!

 

Jedinstvene pogodnosti koje donose Visa premium kartice pažljivo su skrojene u skladu sa vašim željama, sa ciljem da ulepšaju iskustvo kupovine za vas i sve članove vaše porodice. Sigurno ste već navikli da vam Visa kartice olakšavaju život, ali ovoga puta, sa premium pogodnostima i popustima koje vam donose Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice, jednostavno nećete moći da odolite novogodišnjoj ponudi.

Vreme je za poklone koji se pamte

Za početak, izdvajamo savršenu ponudu za sve one koji su sebi postavili cilj da se u novoj godini više posvete nezi svoga tela. S obzirom da je danas teško pronaći kvalitetne i prirodne kozmetičke preparate, Visa se odlučila za saradnju sa proverenim The Body Shop brendom, koji vam daruje 10% popusta uz plaćanje Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticom.

Verujemo da će vam zvučati primamljivo ponuda koja je osmišljena u saradnji sa Belodore parfimerijama, jer imate mogućnost da uz 15% popusta uživate u niche parfemima. Dozvolite sebi luksuz kakav zaslužujete i ne propustite mogućnost da uživate u raskošnim mirisima najpoznatijih parfemskih kuća ili obradujte svoju dragu osobu.

Vreme je za poklone koji se pamte
Vreme je za poklone koji se pamte

Sigurni smo da vaš istančan ukus poznaje vrednost sofisticiranih modnih detalja, zbog čega je Bomar izdvojio 15% popusta na kupovinu satova ili nakita u Bomar prodavnicama uz Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice. Očekuju vas odabrane kolekcije od preko 70 poznatih svetskih brendova satova i nakita, i to u svim Bomar maloprodajnim objektima, kao i na web prodavnici bomar.rs uz poseban promo kod.

Ukoliko očekujete da vam Nova godina donese puno novih uzbuđenja i avantura, savetujemo vam da svoje Visa kartice iskoristite u Converse radnjama, gde vam je obezbeđeno 10% popusta na proizvode autentičnog dizajna. Sigurni smo da ćete uspeti da pronađete unikatne modele koji će u potpunosti ispratiti vaš sportski režim.

Vreme je za poklone koji se pamte
Vreme je za poklone koji se pamte

Za sve one koji su u potrazi za vrhunskim uređajima, najnovijim gedžetima ili jednostavno smatraju da je vreme da svoje najmilije ili sebe počaste novim računarom, Gigatron je obezbedio 5% popusta koje možete iskoristiti u Gigatron web shopu. Popust važi isključivo za online plaćanje u celosti, na web prodavnici gigatron.rs. i to karticama Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite, Visa Business i Visa Platinum Business.

Za sam kraj, kao šlag na torti, smo ostavili jedinstvenu ponudu za sve one koji znaju da je dečji osmeh jedna od najlepših stvari na ovom svetu. Tokom novogodišnjih praznika, ukoliko naručite omiljene Lego igračke na www.lstore.rs, dobijate 5% popusta uz promo kod VISAPREMIUM. Pogodnost traje do 31. januara 2022. godine i važi uz plaćanje Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticom.

Vreme je za poklone koji se pamte

Iskoristite Visa praznične premium pogodnosti i učinite ovu zimu i praznike nezaboravnim. Divan je osećaj kad ispunite želje svojim najdražim osobama, a lepo je ispunjavati i svoje želje...

Vreme je za poklone koji se pamte