Donald Tramp je od Jutjubera dobio retki Rolex neverovatne vrednosti

Bio je to influenserov znak zahvalnosti bivšem predsedniku!

Zamislite da vam uruče Rolex od 100.000 dolara kao poklon zahvalnosti za saradnju u jednoj epizodi podkasta. Zvuči ludo, zar ne?

Očigledno, da biste dobili tako suludi znak zahvalnosti morate da budete neko poput Donalda Trampa. Bivšem predsedniku Sjedinjenih Država je popularni Jutjuber SteveWillDoIt, poklonio Rolex Platinum Day-Date 40mm sa ledeno plavim brojčanikom.

Bogatstvo Jutjubera se procenuje na 3,5 miliona dolara i dobro je poznat po tome što nasumično odabranim, nepoznatim ljudima deli gotovinu i poklone. Međutim, SteveWillDoIt takođe voli da kupuje posebne poklone za svoje prijatelje i važne poznate ličnosti. Jutjuber je samoproglašeni obožavalac bivšeg predsednika SAD i tvrdi da je želeo da učini nešto lepo za njega.

Rolex Platinum Ice Blue Day Date nije sat koji se lako može nabaviti. Deleonardis je sarađivao sa Timepiece Trading kako bi dobio savršen sat za Trampa koji je morao da bude „predsednički“ i platio ga je 105.000 dolara.

Donald Tramp je bio pozvan kao gost u emisiji „Full Send Podcast“. U video snimku objavljenom na Stivovom zvaničnom YouTube kanalu se može videti kako influenser poklanja sat bivšem predsedniku na kraju snimanja epizode. Stiv kaže Trampu da je zaradio pola miliona dolara prodajom majica sa njihovim slikama i da je Rolex bio način da mu se zahvali.

Epizoda je dobila više od 5 miliona pregleda za 24 sata na Jutjubu pre nego što ju je platforma uklonila zbog kršenja njenih pravila. Međutim, oduševljenje Donalda Trampa koje je prikazano na sminku se još uvek može videti na zvaničnom sajtu Jutjubera i drugim platformama.