Urbano kamping iskustvo

S pogledom na jezero Mičigen, čikaški hotel Gven nudi neverovatno luksuzno iskustvo.

Stil hotela je luksuzan, nudi pun komfor i usluge kao što su: restoran, room service, bar, recepcija otvorena 24 sata, novine, sobe za nepušače, poslovni centar…

Kao prestižni hotel, Gven nudi besprekorne pogodnosti i usluge, ali verovatno niste znali da je Gven nedavno postavio šarmantani boho šator na terasi Gven Lux apartmana, što je omogućilo posetiocima da dožive prvo iskustvo glampinga (glamuroznog kampovanja) u okviru nekog hotela.

Na 16. spratu zgrade, na terasi Gven Lux apartmana, postavljen je luksuzni šik šator koja ima 5 metara širine, a omogućiće gostima da uživaju u bogatom nameštaju bohemian stila.

Ekskluzivno dizajnirani king sajz Black Pearl krevet, sa luksuznim Frette posteljinama i šarenim razbacanim jastucima, odvodi ovo urbano kamping iskustvo na jedan sasvim novi nivo.

Naravno, jedinstveno glamping iskustvo u hotelu Gven uključuje i pristup luksuznom apartmanu, koja može da primi do šest gostiju u spektakularnom okruženju. Apartman poseduje trpezariju, prekrasnu dnevnu sobu sa mokrim barom kao i  dva kupatila.

Cena ovog autentičnog doživljaja u hotelu košta $5,500 za noć, pa će ovakav doživljaj moći da iskuse samo retki pojedinci.

Luksuzno iskustvo kampovanja na terasi hotela uključuje i niz VIP tretmana kao što su aerodromski prevoz kao i  hranu dobrodošlice za goste. Zvuči odlično, zar ne?

N.V.T.

Izvor Luxatic