Rixos Bab Al Bahr: Raskošna oaza luksuza i neverovatnih iskustava

Smešten na čistom belom pesku na mirnom ostrvu Marjan u Ras Al Khaimah, Rixos Bab Al Bahr ima prelepu plažu, elegantan smeštaj, luksuzne restorane, pogled koji oduzima dah i sve pogodnosti koje očekujete od odmarališta sa pet zvezdica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ovo all-inclusive odmaralište nalazi se na delu privatne plaže u najsevernijem emiratu UAE i ima odlične porodične sadržaje, kao i područja samo za odrasle, pri čemu će se svi gosti dobor zabaviti zahvaljujući više bazena, mnoštvu besplatnih aktivnosti i ljubaznoj usluzi.

Odmaralište se nalazi na grupi veštačkih ostrva u Ras Al Khaimah, poznatom kao RAK, 25 kilometara od grada Ras Al Haima, 80 kilometara od grada Dubaija i 70 kilometara od međunarodnog aerodroma u Dubaiju.

Na prvi pogled očaraće vas tri prelepe zgrade u obliku piramide, sa vodenim putevima koji okružuju divan trg za zabavu. Dodajte tome tradicionalnu arhitekturu i prelepi spa inspirisan otomanskim carstvom, primamljiv glavni bazen i plažu, i dobili ste sve što vam treba za luksuzni odmor iz snova.

Tu su i razne sveobuhvatne aktivnosti kao što su odbojka na pesku, fudbal, košarka, stoni tenis, tenis, časovi fitnesa i sportovi na vodi kao što su parasejling, vožnja bananom i kajakom.

Deluks sobe su nenametljive i elegantne, sa udobnim bračnim krevetima u tirkiznim, tamnocrvenim i bronzanim tonovima, i kupatilima obloženim mermerom sa velikim kišnim tušem. Po dolasku, dočekaće vas ukusni deserti i divna boca vina iznenađenja.

U ovom all-inclusive odmaralištu možete birati između osam restorana i šest barova. Seven Heights je celodnevni restoran koji ugošćuje veliki izbor internacionalnih jela. Doručak je obogaćen švedskim stolom od žitarica, jogurta, voća, hleba i peciva. Od italijanskog do azijskog, postoji mogućnost obedovanja za svako kulinarsko raspoloženje sa nizom restorana koje možete izabrati. Italijanska hrana u L'olivu je vrhunska i vredna je uživanja. Osim toga, tu je restoran turskih specijaliteta - Lalezar, gde se služe ćevapi koji se tope u ustima i mirisna jela od pirinča, kao i brojne opcije za doručak!

Prostrani Avitane Spa je jedan od najboljih koje možete isprobati. Kada zakoračite u turski hamam dobićete podmlađujuću masažu, a tehnike koje koriste terapeuti su prilično jedinstvene.

Kada je reč o noćnom provodu, očekujte noćnu zabavu od 50-članog tima animatora, uz plesne nastupe, živu muziku, karaoke i kvizove. Trendi žurke na bazenu su tako dobro organizovane da nećete prestati da se smejete uz odličnu hranu i neverovatno all-inclusive iskustvo.