Portonovi - čarobne igre svetlosti i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Da li i vi imate osećaj da je 2021. proletela brže od svake prethodne godine? Zato je sada vreme da zaboravimo svu užurbanost i nepredvidivost koju nam je donela uz iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smeštaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umetnošću, zabavnom i kulturnom scenom u Portonovi rizortu.

 

Raznovrsni događaji i nesvakidašnje proslave, uz blagi morski povetarac, pružiće Vam nezaboravno iskustvo. Gosti i posetioci pozivaju se da iskuse jedinstvenu prazničnu čaroliju, kutke za fotografisanje, bazar sa najširom ponudom hrane i pića, zabavne kutke za decu i još mnogo toga. Tokom ovih praznika Portonovi tim je otišao korak dalje i posetioci će osetiti energiju i vibraciju kakva se do sada viđala i osećala samo u svetskim metropolama.

ZIMSKA ČAROLIJA

ZIMSKA ČAROLIJA

Praznični duh ušao je u svaki kutak Portonovog uz zabavu za sve generacije. Central Park predstavlja poseban doživljaj za najmlađe. Deca će uživati u pisanju pisama Deda Mrazu, izradi prazničnih ukrasa, kreiranju svečanih čestitki, a posebno iznenađenje za njih će biti poseta Deda Mraza. Svečane poslastice poput šećerne vune, kokica, viršli, medenjaka i tople čokolade razveseliće najmlađe, dok se mirisi cimeta i borovine šire kroz parkove i bašte rizorta.

NEZABORAVNA PRAZNIČNA PROSLAVA

Jedan od događaja koji se sigurno ne sme propustiti je dramatična instalacija koja će tokom sedam dana u decembru, od 22.12. do 29.12. osvetleti noćno nebo iznad rizorta. Kao još jedan čaroban način da se svečanosti dovedu do maksimuma, nezaboravni svetlosni i muzički spektakl pojačaće duh kolektivnog slavlja, ponosa zajednice i optimizma za budućnost. Bokokotorski zaliv je vekovima inspiracija za umetnike. Sada, spektakularna Portonovi Marina postaje paleta sa bojama, a nebo iznad Herceg Novog platno za jedan od najvećih svetlosnih spektakala viđenih u ovom delu sveta.

NEZABORAVNA PRAZNIČNA PROSLAVA
Portonovi - čarobne igre svetlosti i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu
PORTONOVI PRAZNIČNI BAZAR

PORTONOVI PRAZNIČNI BAZAR

Portonovi će pod svečanim lampionima i ukrasima postati mesto posebne čarolije i čuda. Praznične kućice nudiće domaće kolače, riblje specijalitete, burgere, vafle, takose i razne druge praznične delicije. Osim u najboljoj ponudi delikatesa, posetioci će uživati u kreativnim radionicama, kutku za fotografisanje, svetlosnim, laserskim i zvučnim programima, vatrometu itd.

SPECIJALNE PONUDE

Nazdravite željama da Nova godina donese samo radost na najspektakularnijoj lokaciji na Jadranu i proslavite nove početke uživajući u bogatom izboru internacionalne kuhinje i najboljem izboru pića. Bilo kao gost u nekom od stanova za izdavanje ili kao posetilac, novogodišnji program Portonovog će ovu godinu privesti kraju na najbolji mogući način. Imajući na umu da je deo ljudi već isplanirao doček, naša magija će trajati celog meseca, kako bi posetioci mogli da dođu kada im najviše odgovara.

SPECIJALNE PONUDE
Portonovi - čarobne igre svetlosti i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Određeni događaji mogu zahtevati rezervacije. Za informacije kontaktirajte events@portonovi.com.

 

Za posebne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili pozovite +382 31 353 600