Vila Esencia na meksičkoj rivijeri, u kojoj je noćenje od 11.000 dolara

Prvobitno izgrađen kao privatna kuća italijanske vojvotkinje, hotel Esencia je mesto gde se spajaju tradicije prošlosti sa kosmopolitskim načinom života...

Meksička rivijera Maja poznata je po svojim predivnim plažama koje se protežu od Tuluma do Puerto Morelosa. Sledećeg meseca, čuvena obala će dobiti još jedan dragulj sa 5 zvezdica.

Hotel Esencia, omiljeno skrovište koje je nekada bilo dom italijanske vojvotkinje, ovog septembra otvara raskošne „odaje“ dostojne kraljevskih porodica 21. veka. Nova vila u hotelu Esencia prostire se na neverovatnih 1200 kvadratnih metra i dolazi sa četiri apartmana u kojima može da spava do osam osoba.

Enterijere nove vile oživeo je interni dizajnerski tim hotela i dizajner enterijera iz Njujorka Đankarlo Vale, koga je angažovao sadašnji vlasnik hotela Kevin Vendl.

Rođena iz Vendleove ljubavi da ugosti porodicu i prijatelje u svojim domovima širom sveta, vila će delovati kao druga „glavna kuća“ u postojećem butik hotelu. Smešteno u blizini idilične plaže Xpu Ha, u elegantnom prebivalištu će se nalaziti umetnička dela savremenog umetnika (i čestog gosta hotela) Marsela Dzame, kao i dela iz Vendleove lične kolekcije.

Unutar glavne dnevne sobe, naći ćete bar za zabavu i intiman salon sa ogromnim prozorima koji prikazuju tropske krajeve. Kuhinja sadrži moderne uređaje koje vi ili vaš privatni kuvar možete da koristite za pripremu obroka. Tu je i velika porodična kuhinja koja se povezuje sa terasom za doručak.

Spavaća soba ispunjena svetlom povezana je sa luksuznim primarnim kupatilom sa tuš kabinom, kadom, duplim umivaonicima i zatvorenim i otvorenim bazenom. Pored spavaće sobe nalazi se kancelarija koja izlazi na terasu sa ljuljaškom i pogledom na glavni bazen.

Tri druga „apartmana u džungli“ uključuju mirne terase i odvojene salone. U međuvremenu, na krovu vile naći ćete mali bazen, natkrivenu terasu koja može da zabavi 20 ljudi, kolekciju ležaljki i pogled na okean od 360 stepeni.

Što se tiče pogodnosti, gosti mogu da koriste fitnes studio ispunjen opremom visoke tehnologije. Još jedan izuzetak je skrivena prostorija za projekcije sa sedištima za 20 gostiju. Postoji čak i podzemni spikizi sa tajnim ulazom i DJ kabina. Bar je, naravno, potpuno opremljen najboljim pićima.

Povrh svega, Hotel Esencia dolazi sa privatnom helikopterskom uslugom i transferom do aerodroma. Takođe možete rezervisati privatne ture da posetite delove regiona, kao što su ruševine Tuluma, veliko arheološko nalazište na Jukatanu, Koba, Bakalar i Merida.

Cene za vilu Esencia počinju od 11.000 dolara po noći. U ovu cenu uključen je privatni povratni prevoz, lični konsijerž, dnevni doručak u vili i stalni kuvar.

Luxury Experience