Aquapark Dalmatia

Aquapark Dalmatia

Dok se bliži leto, većina nas razmišlja o begu od svakodnevnih obaveza i briga, negde gde se u potpunosti možemo opustiti i prepustiti uživanju. Jedno takvo fantastično mesto, gde se prepliću zvuci smeha i šum vode, radost, zabava i avantura, postalo je stvarnost, a nije nam daleko…

 

Šibenik je grad poznat po svojoj bogatoj istoriji, šarmantnim kamenim ulicama i predivnoj panorami koja oduzima dah. Grad se diči svojom jedinstvenom kulturom i tradicijom koju karakteriše raznolikost arhitekture, lokalne kuhinje i umetničkih izraza. U letnjim mesecima, plaže i uvale ovog grada, pretvaraju se u relaksirajuće oaze. Bistro more i blaga mediteranska klima, čine ga omiljenom destinacijom za ljubitelje sunca i mora.

Aquapark Dalmatia

Krajem juna otvara se Aquapark Dalmatia, gde će posetioci moći da uživaju u novom proširenom delu, a uskoro će Šibenik postati prepoznatljiv i po uzbudljivom prvom zatvorenom i grejanom aquaparku na obali, koji će biti dostupan od jeseni. Ovaj novi dragulj u srcu Dalmacije, sa potpisom Amadria Park grupacije, unosi svežinu u bogatu turističku ponudu grada, pružajući posetiocima iskustvo uživanja i zabave tokom cele godine. Bez obzira na vremenske uslove, u Aquaparku Dalmatia uvek ćete imati priliku za zabavu i opuštanje. 

Zamislite vodene tobogane, lazy river, veštačku plažu s talasima, whirlpoole i dečije bazene, uz konstantno grejanje vode na preko 26°C tokom zime. Uz wellness i fitness klubove, restorane, barove, dečije igraonice i prodavnice, svaki trenutak proveden na ovom mestu biće nezaboravan. Bogato opremljen aquapark nije samo atrakcija, već mesto koje nudi celogodišnju zabavu.

 

Sa površinom od 36.000 m², kapacitetom od 4.000 gostiju dnevno i preko 3.000 parking mesta, predstavlja pravi raj za sve generacije. Bilo da ste gost hotela Jakov i Andrija, ili ste svratili u prolazu, jednostavno ćete se zaljubiti u ovo mesto, koje će postati vaša omiljena destinacija za porodična druženja.

Aquapark Dalmatia

Izgrađen u saradnji s renomiranom kanadskom kompanijom WhiteWater i vodećim građevinskim kompanijama iz Hrvatske, Nemačke, Austrije i Kanade, Aquapark Dalmatia predstavlja vrhunac kvaliteta i inovacija. Investicija od 21.000.000 evra osigurava vrhunsku infrastrukturu i neponovljivo iskustvo. U prilog tome svedoče i prve fotografije odmarališta koje odišu posebnom, ležernom atmosferom.

Neutralne boje u enterijeru stvaraju harmoniju i udobnost, dok se elementi boho stila diskretno mešaju s modernim dizajnom, stvarajući jedinstvenu estetiku koja poziva na opuštanje i uživanje. Svaka slika kao da vam otvara vrata u drugu realnost, gde se svaki kutak ovog luksuznog kompleksa pretvara u mesto koje vas poziva na druženje, istraživanje i avanturu. Smešten u neposrednoj blizini plaže i otvoren za sve, aquapark omogućava jednostavan pristup gostima hotela Amadria Park, kao i svim posetiocima sa strane.

Aquapark Dalmatia

Uz celodnevne ulaznice po ceni od 35 evra za odrasle i varijabilne cene za decu, svaki dolazak na ovo magično mesto pružiće vam neprekidnu zabavu, 365 dana u godini. Aquapark Dalmatia, zajedno sa njegovim novim spoljašnjim elementima, otvara se u junu, dok će zatvoreni deo biti potpuno gotov na jesen. 

Aquapark Dalmatia

Ukoliko ste spremni da zakoračite u svet beskrajne zabave i opuštanja, gde svaki detalj odiše luksuzom, a svaka atrakcija donosi novi talas uzbuđenja, onda je ovaj magični aquapark vaša destinacija iz snova. Dobrodošli u epicentar luksuzne zabave u Šibeniku – mesto gde se stvaraju najlepše uspomene!