Zavirite u novu vilu Krisi Tajgen i Džona Ledženda

 „Organska i moderna“ struktura ima oko 400 kvadratnih metara prostora...

Holivudski moćni par, Džon Ledženg i Krisi Tajgen, odlučili su da prošire svoj portfolio nekretnina. Ranije ove godine, oni su kupili penthaus na Menhetnu za osam miliona dolara, koji se nalazi odmah pored penthausa od devet miliona koji je već u njihovom vlasništvu. Prošle nedelje, slavni par je dao 5.1 milion dolara za savremeni dom u najboljem delu Zapadnog Holivuda.

Izgrađen od strane preduzetnika Bendžamina Iluliana iz Illulian Realty kompanije i kompletiran ove godine, ovaj „organski moderni“ posed ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Ispod eksterijera koji je okarakterisan staklom i drvetom, nalazi se otvoreni plan prostora koji je okupan prirodnim svetlom, sa podovima boje meda. Prostori trpezarije i dnevnog boravka su velikodušn dimenzionirani, a najbolji deo poseda može biti masivna kuhinja sa svojim uglađenim, evropski inspirisanim elementima i dizajnerskim Miele aparatima.

Što se ostatka enterijera tiče, ovde se nalazi privatna kancelarija, dok gornja master spavaća soba dolazi sa privatnim balkonom, garderoberom sa ugradnim elementima i kupatilom koje poseduje dualne umivaonike i mermerne površine. Na gornjem nivou se nalazi plutajuća bašta sa ugradnim kap-po-kap sistemom irigacije, dok u čitavoj vili postoji sasvim automatizovani sistem pametnog doma koji kontroliše rasvetu, zvuk i kamere sa udaljenosti.

I dok zadnje dvorište poseda nije preterano veliko, što je tipično u ovom gusto naseljenom kraju, ono sadrži natkrivenu ložu sa al-fresco trpezarijskim prostorom, predivni travnjak i bazen sa spa odeljkom.

Za sada, nije baš najjasnije zašto su Tajgen i Ledžend kupili ovaj posed kada već imaju daleko veću i luksuzniju vilu u planinama iznad Beverli Hilsa, koju su kupili pre četiri godine za 14.1 milion dolara. Moguće je da će nova, manja kuća biti Ledžendov privatni muzički studio ili privatna kancelarija. A možda je to zapravo set za snimanje kulinarske emisije koju je Krisi već najavila.