Dubai gradi privatno naselje sa spektakularnim detaljima

Dubai Emaar Development najavio je svoj najnoviji luksuzni rezidencijalni kompleks – Arabian Ranches III, a u pitanju je luksuzna enklava, koja će vas prebaciti u raj, svaki put kada dođete kući.

Zemlja svega velikog i rekordnog, uskoro će sadržati novi projekat koji nas svakako neće razočarati. Nova, zatvorena enklava svodi se na život na otvorenom, a u svojoj ponudi ima zaista jedinstvene stvari, poput terena za parkur, skejt parka, terena za kriket, staze za džogiranje, prostora za roštiljanje, teretane i sopstvene reke!

Ovaj projekat za cilj ima da ponudi sreću i uživanje u životu svima koji se u njega, odnosno njegove trosobne i četvorosobne domove dosele, mada se najveći deo zabave nalazi van njih, u parku koji meri 30.000 m2, odnosno bulevaru dužine 4 kilometra, koji je direktno povezan sa 86 kilometara dugačkom Al Qudra stazom za bicikliste. Ovaj kraj će posedovati i prodajnu promenadu, klupsku kuću, zajednički centar, wellness i sportske ustanove i džamiju, dok škole i zdravstvene ustanove poseduje u neposrednoj blizini.

Uz jednostavan prilaz centralnom delu Dubaija, internacionalnim aerodromima i sa planovima za metro u budućnosti, ovo je zaista projekat za život iz snova.